(vide) Xenia Chitoroagă merge mai departe în competiția de la X-Factor

12295373_917796721600826_1388645868440834110_n
Foto:Photo Credit: xfactor.a1.ro

X Factor i-a oferit mai multă încredere în ea, după ce în audiții a pășit timid, fiind urmărită de imaginea colegilor care o batjocoreau la școală. Xenia Chitoroagă i-a uimit atunci pe toți, cei trei jurați oferindu-i trei de „Da după o interpretare angelică, ce a adus-o în etapa de ieri a competiției.

Acum a lăsat în urmă conflictele cu colegii care au început să o aprecieze după prestația de la X Factor și s-a pregătit cu o versiune proprie a piesei lui Elvis Presley – Can’t help falling in love. Încă de la primele acorduri, Xenia reușește să îi aducă zâmbetul pe chipul lui Ștefan, care rămâne captivat de modul luminos și angelic în care Elvis Presley sună cântat de concurentă.

„Bravo, fată!” este prima reacție a juratului, în timp ce Horia pare să intre în panică. „Au început să se teamă de tine!” este de părere Ștefan, care decide să îi ofere un scaun către etapa următoare.

Acum Xenia se va lupta alături de alți cinci tineri „sub 20 de ani” pentru a merge mai departe la X Factor. Cei șase tineri și-au câștigat locul pe scaun, iar acum se vor înfrunta la Dueluri pentru un loc în Galele Live. Xenia se va duela în curând cu Ekira Isac.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine