Un tânăr a fost reținut pentru tâlhărie și tentativă de omor. A atacat-o pe mama unui amic

dsc_0253
Foto:Reținut pentru tâlhărie și tentativă de omor Photo Credit: IGP

Un tânăr de 21 ani, locuitor al satului Vădeni, a fost reținut pentru că ar fi agresat o femeie de 65 ani din același sat, amenințând-o cu moartea, provocându-i leziuni care i-ar fi pus viața în pericol. Incidentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 noiembrie curent. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Ca urmare a cercetărilor, polițiștii au stabilit că suspectul fiind în stare de ebrietate s-a deplasat la victimă acasă să vorbească cu feciorul acesteia. Văzând că femeia este singură, a intrat în casă, a luat un cuțit de bucătărie și i-a cerut femeii bani. Deoarece victima nu-i avea, suspectul a tăiat-o la gât și a dispărut. Norocul femeii a fost că acesta i-a atins numai pielea și femeia a rămas în viață. La 19 noiembrie, victima a fost găsită de o rudă, care a și alertat poliția.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, la scurt timp, suspectul a fost reținut și își recunoaște vina. Mai mult decât atât, bănuitul a spus oamenilor legii că pentru a ascunde infracțiunea a ascuns cuțitul în pământ, în spatele gospodăriei victimei.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie, tentativă de omor și omor intenționat. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de la 8 la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine