(video) Moldova a obținut o înfrângere în amicalul cu Azerbaidjan

(18)
Foto:Elvin Mammedov (Azerbaidjan) în acțiune, Baku, 17 noiembrie 2015 PC: <a href="http://www.affa.az/index.php?act=js/media_item&id=374298" target="_blank">affa.az</a>

Marți, 17 noiembrie 2015, selecționata națională de fotbal a Moldovei a susținut un meci amical în compania selecționatei Azerbaidjanului.

Partida s-a jucat pe stadionul Olimpic din capitala azeră, Baku. Prima minge a fost introdusă în poată de Cătălin Carp în minutul 32, însă reușita a fost un autogol. Alexandru Antoniuc a egalat cu un minut înainte de pauză, iar în repriza secundă, mai exact în minutul 50, nou-intratul Agabala Ramazanov a marcat golul învingător.

Moldova se află la al 17-lea meci fără victorie. Discipolii lui Ștefan Stoica nu au câștigat niciun meci din Preliminariile UEFA EURO 2016, iar ultima dată au reușit să învingă Arabia Saudită, cu 4-0, de asemenea într-un amical pe 24 mai 2014.

***

„Tricolorii” din dreapta Prutului au jucat și ei un amical, cu Italia. Naționala română a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu squadra azzurra. Pentru România au marcat Bogdan Stancu și Florin Andone.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine