Olga Radu: Este important să știi să combini familia cu viața profesională, iar familia este pe primul plan

olgaradu
Foto:Olga Radu PC: realitatea.md

Olga Radu a dezvoltat o companie de comunicare puternică, care mai întâi informează entitățile despre importanța comunicării, după care le pune la dispoziție serviciile. Deși a avut posibilitatea să lucreze la o agenție în Franța, a decis să se întoarcă și să facă ceva aici, acasă.

„Aici se întâmplă lucruri. Mai încet, mai puțin, nu avem traininguri locale, nu avem specialiști foarte buni, nu avem studii, singuri trebuie să ne descurcăm pentru a deveni mai puternici. Oricum, suntem în dinamică pozitivă. Deja comunicarea devine un element destul de habitual în businessul moldovenesc”, spune Olga Radu, transmite Realitatea.md.

 

Olga Radu PC: realitatea.md

Este important să știi să combini familia cu viața profesională, consideră Olga, afirmând că Imago este cea de-a doua casă, iar familia este pe primul plan.

 

Olga Radu PC: realitatea.md

„Pentru mine este un exercițiu foarte interesant și dificil să pot doza corect și armonios aceste două vieți. Eu consider că cel mai important ce poate să existe în viața mea este familia. Rolul meu este să fac tot ceea ce pot pentru a avea o familie fericită. Imago este a doua familie a mea”, spune Olga Radu.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine