Gruparea Anonymous a declarat război Statului Islamic în urma atentatelor de la Paris

maxim
Foto:PC: maxim

„Vă vom urma!” – declară hackerii din gruparea Anonymous și constată că vânătoarea de teroriști a început încă după atacul terorist asupra editorilor Charlie Hebdo. „Noi suntem Anonymous, suntem Legiunea, noi nu iertăm, noi nu uităm!”, au declarat hackerii.

Hackerii din gruparea internațională de hackeri Anonymous au promis răzbunare Statului Islamic pentru atacurile din Paris, care s-au soldat cu peste 130 de morți. Despre aceasta ei au declarat într-un mesaj video pe YouTube, care a acumulat deja un milion de vizualizări.

 

PC: @Anonymous

Cei din spatele Anonymous au declarat, de asemenea, pe contul său de Twitter, urmărit de circa 182 mii de internauți, că ei duc război cu Statul Islamic cu mult timp înainte de publicarea mesajului video. În prezent, hackerii au afișat peste o mie de conturi Twitter ale persoanelor extremiste. În acest fel, ei speră să atragă atenția administrației Twitter la utilizatorii extremiști care au un cont pe Twitter și să asigure îndepărtarea lor. Potrivit lor, „În caz contrar, Twitter doar va ajuta teroriștii să extindă propaganda sa și astfel îi va ajuta să recruteze noi membri”.

Adrian Alîmov

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine