Toate ideile de startup prezentate în prima zi de Startup Weekend Moldova 2015

swm2
Foto:Startup Weekend Moldova 2015

În seara zilei de vineri, 13 noiembrie, a luat start cea de-a VII-a ediție de Startup Weekend Moldova. Au fost propuse 24 de idei, dintre care au fost votate 15 la care se va lucra.

Iată ideile la care se va lucra în acest week-end. Pentru explicația fiecăreia căutați-i cifra de mai jos:

 

Echipele care vor concura la cea de-a 7-a ediție de Startup Weekend Moldova

Mai jos vedeți toate ideile prezentate în ordinea în care au fost enunțate. Mulțumim lui Radu Lisița.

#1. Roma – Brainstash – o aplicație care te va ajuta în fiecare zi să-ți antrenezi creierul cu exerciții, jocuri de memorie.

#2. Cristian – o platformă unde studenții pot să se pregătească pentru examenele de bac, iar profesorii pot oferi feedback.

#3. Ana Maria – o platformă pentru oamenii care vor oferi servicii. Nu trebuie să pierzi timp să cauți, găsești totul acolo.

#4. Nikon – un support widget care va face screen în browser.

#5. Vladimir – o unealtă interesantă pentru oamenii cu deficiențe de vedere sau auditive. Un app care să trimită notificări pentru orice s-ar întâmpla, o știre, a căzut serverul etc.

#6. Vlad – o aplicație care îți arată cum să aranjezi oficiul – culori, scaune, aranjament, book a designer, să aranjezi în mod creativ.

 

Startup Weekend Moldova 2015
Startup Weekend Moldova 2015

#7. Mike – o aplicație mobilă care automat să calculeze cât nisip trebuie de adus, o aplicație pentru proiectele de construcții.

#8. O aplicație pentru fapte bune – să ajutăm familiile să plătească electricitatea, să instaleze panouri solare, vor face Moldova mai verde.

#9. John – o aplicație care să îți arate joburile pe hartă și cât mai aproape de tine. Companiile pun anunțurile, iar online map arată poziția. E ușor să stai acasă și să te uiți la joburile de lângă tine.

#10. Dorin – un kickstartup project unde nu doar vei putea da bani, dar vei putea vinde ceva și dona bani startupurilor – SecondChange.

#11. Sandu – un serviciu care notifică părinții despre notele elevilor, profesorii vor avea adaos la salariu pentru că vor completa câmpurile, banii vor veni de la părtinți.

#12. Andrei – o aplicație care să ajute la realizarea plăților.

#13. Dorin – aplicația va oferi posibilitatea oamenilor care găsesc cărți antice să le poată cumpăra. Aplicația îți va oferi posibilitatea să-ți amintești de călătorii.

#14. Grigore – o platformă de pregătire pentru examenul de BAC la matematică. La sfârșit va fi posibilitatea să rezolvi examenul din anul precedent.

#15. O aplicație care va administra taskurile din timpul unei întâlniri. Aplicația  va optimiza timpul pierdut.

#16. O aplicație prin care să poți simplu să inviți un prieten la o bere prin câteva clickuri.

#17. Vlad – O aplicație care va trimite notificări studenților, primești notificari și îți eliberezi timpul.

#18. Victor – un joc pentru computer, IOS, un shooting game.

#19. Nick – planbox, o unealtă pentru colaborarea dintre marketeri, clienți și account manageri pentru a planifica conținutul pe social media; recomandări pentru generarea conținutului pe social media.

#20. Vlad – un smartlock, poți debloca cu smartphone-ul. Deschizători de uși cu smartphone-ul.

#21. Daniel – informații despre un singur subiect sunt publicate de către orice utilizator-doritor.

 

Echipa Prismedia

#22. Nelu – un site unde să gasești totul despre joburi. Cu un click să primești toate ofertele de joburi.

23. Albert – o aplicație care să ofere cele mai bune prețuri. Să fie integrată cu tot tipul de servicii. Indiferent ce dorești, vei primi meșteri pentru orice serviciu.

#24. Max – o aplicație care să faciliteze utilizarea voicemailului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine