(foto) Ideile de la Startup Weekend Moldova 2015 care deja sunt pe Facebook

colaj
Foto:PC: Startup Weekend Moldova

Vineri a fost dat startul celei de-a VII-a ediții a Startup Weekend Moldova. În urma pitch-urilor, s-au format 15 echipe care o să lucreze două zile la ideile lor.

Cele 15 echipe care s-au format să lucreze sunt: Lockstache, Squire, Prismedia, iMaster, The Vault, Brainstash, Play with friend, Planbox, Arrange me, Job map, Tropp.us, Second Change, WISSET, Inviter, Job Inbox.

După prima zi de lucru asupra proiectelor, câteva pagini deja au fost create pe Facebook. Echipa #diez vi le prezintă din punct de vedere vizual.

Squire

Squire reprezintă o platformă care oferă posibilitatea de a găsi sau de a oferi rapid servicii ieftine. Această aplicație prezintă o cale ușoară pentru a găsi serviciile de care ai nevoie, într-un mod econom și foarte rapid și, de asemenea, pentru a oferi serviciile tale proprii, acordând prioritate absolută flexibilității orelor de lucru. Clientul va putea găsi serviciul de care are nevoie, va putea selecta persoana potrivită după portofoliul personal și experiența acumulată, apoi va putea intra în contact cu acea persoană.

Pagina aplicației pe Facebook o găsiți aici: Squire.

 

PC: Squire

Lockstache

Lockstache este un dispozitiv care poate fi controlat utilizând telefonul mobil. Astfel, unele din utilitățile acestui dispozitiv este posibilitatea de a oferi altei persoane accesul la ușă, precum și posibilitatea de a verifica dacă ușa este încuiată.

Pagina aplicației pe Facebook o găsiți aici: Lockstache.

 

PC: Lockstacke

Planbox

Planbox prezintă un instrument de management al activității în domeniul social media, care unește marketerii, clienții și account managerii. Va conține funcții de planificare a conținutului, recomandări ș.a.

Pagina aplicației pe Facebook o găsiți aici: Planbox.

 

PC: Planbox

WarFriends

Warfriends prezintă un joc de acțiune 2D multi-platform, atât pentru smartphone, cât și pentru PC, în care poți juca atât de sine stătător, cât și în rețea cu prietenii, unde poți să îți dovedești abilitățile de joc.

Pagina aplicației pe Facebook o găsiți aici: WarFriends.

 

PC: WarFriends

Știrea se actualizează.

Pentru a fi la curent cu ultimele detalii și noutăți din cadrul evenimentului, accesați pagina oficială Startup Weekend Moldova pe Facebook. Urmăriți hashtag-ul #swmoldova pe Facebook, Twitter și Instagram pentru a afla impresiile și comentariile participanților.

Startup Weekend Moldova este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC, în parteneriat cu Orange Moldova, Simpals ș.a. Parteneri media: AGORA, Allmoldova și #diez.

Adrian Alîmov

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine