(video) Exclusiv la Moldcell! Cei mai mari producători de smartphone-uri se bat să-ți ofere prețul corect

principala
Foto:Photo Credit: Moldecell

Te gândești deja la sărbătorile care sunt pe drum? Telefonul tău este deja învechit și nu ține pasul cu noile posibilități de comunicare? Sau vrei pur și simplu o schimbare?

Moldcell îți stă la dispoziție cu o gamă variată de smartphone-uri la cele mai accesibile prețuri. 35 de modele de dispozitive, începând de la clasicele telefoane Samsung cu butoane și până la iPhone 6S Plus – toate sunt puse în vânzare la magazinele Moldcell din toată țara. Majoritatea modelelor pot fi achiziționate în rate, în condiții preferențiale la Abonament Moldcell.

Pentru ca să-ți simplificăm alegerea, venim cu câteva recomandări speciale. Cu aceste smartphone-uri vei fi la curent cu toate noutățile, vei putea împărtăși rapid emoții prin foto și video, fiindcă toate funcționează în standardul 4G. Moldcell este primul operator 4G din Moldova, cu acoperire în peste 30 de orașe din țară.

HTC Desire 510 LTE

edit HTC Desire 510 LTE

Astăzi, smartphone-ul și comunicarea la mare viteză nu mai sunt un lux, ci o necesitate. De aceea, Moldcell îți oferă smartphone-uri performante în condiții competitive de preț. Telefonul HTC Desire 510 poate fi al tău chiar azi și, în rate, te costă doar 150 de lei lunar. Nu te lăsa păcălit de preţul mic. Acţionat de un procesor quad-core pentru reţeaua 4G, HTC Desire 510 afişează elemente grafice intense, jonglează cu aplicaţii multiple şi se descurcă fără probleme la jocuri, ca un smartphone premium. Acest model HTC combină viteza superioară cu un ecran uluitor, pentru o experienţă smartphone captivantă. Dacă alegi să achiți în rate timp de 24 de luni, acest HTC este al tău pentru 150 lei/lună cu Abonament Moldcell de la 120 lei.

Pentru detalii, accesează http://www.moldcell.md/rom/private/devices/htc-desire-510-lte

 

Samsung Galaxy J5 LTE

edit Samsung Galaxy J5 LTE

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy J este dotată cu display AMOLED, care îți permite să te bucuri de o experiență media mai vie și mai bogată, culori intense și naturale. Datorită procesorului puternic, navighezi rapid pe net, te distrezi cu jocuri online și vezi video în calitate HD fără niciun fel de complicații. La fel ca toate celelalte modele Samsung, Galaxy J5 funcționează în bază de Android, ceea ce permite descărcarea gratuită a sute de aplicații, materiale audio și video. Telefonul este bine protejat, securizat, îți va servi mult și sigur. Abonații Moldcell au parte de prețuri speciale pentru toată gama noastră de telefoane. Samsung Galaxy J5 costă în mod normal 6.499 lei, dar la Abonament Moldcell poate fi al tău cu 5.299 lei. Poate fi procurat și în rate lunare – de exemplu, 250 de lei pe lună, timp de doi ani, la Abonament Moldcell de la 150 de lei.

Pentru detalii, accesează http://www.moldcell.md/rom/galaxy-j500-lte

 

iPhone 6

edit iPhone 6

La Moldcell, sunt disponibile telefoane clasa premium de la principalii producători mondiali: Samsung, LG, HTC și, desigur, Apple. Despre iPhone 6 a început să se vorbească cu mult timp înainte de lansare, iar suporterii brandului au făcut, ca de obicei, cozi în magazinele din întreaga lume pentru ca să obțină mult așteptatul smartphone. iPhone 6 are un design complet nou, subțire și avansat, cu ecran de 4,7 inchi. Chipul A8 este super rapid şi face iPhone 6 cu 50% mai eficient ca precedentul model din punct de vedere al consumului. Camera este de 8MP cu iSight, autofocus rapid şi înregistrare video 1080p HD. Wireless-ul și rețeaua 4G sunt mult mai rapide. Touch ID îți permite să deschizi telefonul, să cumperi aplicaţii sau melodii din AppStore şi iTunes doar cu amprenta. iPhone 6, dar și 6S, 6S Plus pot fi procurate în magazinele Moldcell, cu oferte în rate de la 580 la 850 de lei lunar, la Abonament Moldcell de la 350 de lei.

Pentru detalii, accesează http://www.moldcell.md/rom/telefoane-Moldcell

În această toamnă, ai toate motivele să fii generos… cu familia, prietenii sau chiar cu tine. Pentru consultanță și atmosferă comodă ca acasă, vizitează magazinele renovate Moldcell din întreaga țară. Bucuria noastră cea mai mare este să te vedem mulțumit și sigur că ai ales corect.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine