Recomandări de evenimente pentru duminică, 8 noiembrie

bike
Foto:Found on thecinderellaproject.blogspot.ca/ pinterest.com

În sfârșit a venit și ultima zi din săptămâna aceasta. Ne apropiem cu pași rapizi de Anul Nou. Totuși, pentru a mai tempera din ritm, echipa #diez a făcut o selecție de evenimente pentru duminică, 8 noiembrie.

#1. Cupa Europei la Ce? Unde? Când?

 

Cupa Europei

La ora 11.00, la Erudit Club, detalii vedeți în eveniment. Întrebările vor fi în limba rusă.

#2. Marș pentru UN SINGUR GUVERN în spațiul românesc

 

Marș pentru Guvern Comun

Un marș va avea loc la Chișinău pentru resetarea celor două state românești prin Unire. Evenimentul este organizat duminică, ora 13.00, cu plecare de la monumentul lui Ștefan cel Mare, la inițiativa Blocului Unității Naționale și a Consiliului Unirii, în paralel cu manifestații pro-Unire similare, desfășurate la București și în alte orașe din România. Detalii pe #diez.

#3. „Tinerei la Sângerei”: CONCERT în aer liber de Ziua Tineretului

 

Ziua Tineretului

Tinerii din Republica Moldova sunt invitați la un concert dedicat în exclusivitate pentru ei!

Evenimentul cu genericul „Tinerei la Sângerei” va avea loc DUMINICĂ, 8 noiembrie, ora 17.15, în capitala Tineretului 2015, Sângerei. Detalii pe Facebook.

#4. DeveloperMD Community Offline 8: I Code IT 

 

DevelopersMD

Offline-ul se va desfășura pe data de 8 noiembrie, începând cu ora 13.00, la hotelul „VisPas”. Până acum au fost deja desfășurate șapte offline-uri, ultimul având tematica „I Failed IT”, unde mai mulți specialiști și startuperi actuali și viitori au povestit despre eșecurile sale în drumul către succes. Cele 10 lecții învățate în cadrul offline-ului „I Failed IT” le poți găsi aici.

Mai multe detalii despre eveniment pe #diez.

#5. GLANY NA GLANC (CHERRY DOCS), de David Gow, 7 şi 8 noiembrie, 18.30, la Teatrul Național Mihai Eminescu

 

Teatru Polonez

„Cherry Docs” descrie o întâlnire între două persoane cu atitudini diametral opuse: un skinhead care a ucis un indian și un evreu liberal care îi va fi avocat. Nimic nu sugerează posibilitatea unei cooperări între cei doi.

Totuși, avocatul întreprinde o tentativă curajoasă de a înțelege mentalitatea clientului său. Piesa a avut premiera în Canada acum 15 ani și explorează problemele ce încă mai există în Polonia, cazurile de naționalism și agresiune rasistă.

#6. Ora 19.00 – VARȘOVIA 44 / Miasto 44 – Polonia, 2014, 122 min. Regia și scenariul: Jan Komasa. Subtitrare în limba română.

 

CinePolska

„Varșovia 44” -, povestea epică a unei generații de tineri care în perioada Poloniei aflate sub ocupație germană au participat la Revolta de la Varșovia din anul 1944. Regizorul Jan Komasa, în vârstă de doar 34 de ani, și-a luat o sarcină foarte grea și anume aceea de a intra în dialog cu deja clasicul cinematografiei mondiale – „Canalul” lui Andrzej Wajda. Filmul lui Komasa se adresează publicului tânăr de astăzi și vorbește despre eroismul tinerilor din trecut, folosind un limbaj, o imagine și o muzică familiară spectatorului contemporan.

#7. James Bond 007: Spectre la Patria

La Patria-Loteanu la orele: 12.40 / 14.10 / 15.30 / 18.20 / 19.10 / 21.10 / 22.00. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine