(video) O nouă explozie în România! De această dată la o fabrică de pâine din Brașov

61737835
Foto:Photo Credit: ProTV România

Cinci persoane au fost rănite în urma exploziei urmate de un incendiu care s-a produs, joi seară, în apropierea stadionului din Braşov, cu câteva minute înainte de finalul unui meci, anunță Mediafax.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că a fost declarat cod roşu, iar la faţa locului au fost trimise mai multe elicoptere. Mai multe echipe de intervenţie s-au format pentru a căuta alte persoane care ar fi putut fi surprinse de explozie.

Arafat a mai spus că sunt pregătite şi două elicoptere care vor prelua, la nevoie, răniţi. Potrivit informaţiilor de la faţa locului, o a şasea persoană este căutată printre dărâmături.

Mai multe echipe de intervenţie s-au format pentru a căuta alte persoane care ar fi putut fi surprinse de explozia produsă la moara fabricii de pâine Vel Pitar, din Braşov, a declarat Ciprian Sfreja, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Angajaţii fabricii de pâine erau în schimbul al doilea, iar la ora actuală nu se cunoaşte numărul exact al persoanelor care se aflau în clădire la momentul producerii exploziei urmate de incendiu.

La locul accidentului au fost trimise cinci ambulanţe, care au preluat imediat persoanele rănite, pe care le-au transportat la spital.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine