Reacția PDM: Considerăm gestul PLDM de a trece în opoziție unul iresponsabil și laș

pdm3
Foto:PDM PC: romaniatv.net

Partidul Democrat din Moldova a luat act de gestul politic al conducerii PLDM, prin care liberal-democrații refuză participarea la formarea viitoarei guvernări pro-europene a Republicii Moldova.

„Remarcăm că unii dintre foștii colegi din PLDM nu au mai avut nici măcar bărbăția politică să se așeze la masa de negocieri. În schimb, au ales să abandoneze într-un mod rușinos guvernarea pro-europeană și să fie astfel răspunzători de toate consecințele care vor decurge din acest gest iresponsabil al lor”, scriu într-un comunicat de presă reprezentanții PDM.

PDM anunță că negocierile cu partidele responsabile pro-europene și cu parlamentarii independenți care urmăresc aceste idealuri de dezvoltare în interesul celor mulți vor continua zilele următoare. „Obiectivul nostru nu este unul politic, ci unul național: acționăm pentru ca Republica Moldova să poată avea curând un nou guvern pro-european, capabil să implementeze rapid reformele necesare, în condiții de stabilitate”, mai spun cei de la PDM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine