(video) Ciocana: Un tânăr și un amic de-al său au omorât un bărbat și i-au dat foc într-un garaj

img_7571
Foto:Poliţia capitalei a reţinut doi bănuiţi in cazul omorului din sectorul Ciocana

Un tânăr de 24 de ani și un amic de-al său în vârstă de 37 de ani, originari din satul Ignăţei, raionul Rezina, au fost reținuți de Poliția Capitalei, fiind bănuiți de săvârșirea unui omor cu o deosebită cruzime. Fiind audiaţi, cei doi bănuiți n-au putut explica poliţiştilor motivul comiterii infracţiunii, argumentând că s-ar fi aflat în stare de ebrietate alcoolică.

În dimineaţa zilei de 1 noiembrie, poliţia a fost alertată despre izbucnirea unui incendiu la un garaj din strada Uzinelor a sectorului Ciocana din Capitală. La faţa locului imediat a fost orientată grupa operativă din cadrul IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, precum şi angajaţii DSE din cadrul MAI. După ce pompierii şi salvatorii au localizat incendiul, în interiorul garajului a fost depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat. În context, la faţa locului a fost solicitată intervenţia medicului legist, care a depistat pe suprafaţa cadavrului leziuni corporale compatibile cu moartea.

Astfel, a fost identificat bărbatul, acesta dovedindu-se a fi proprietarul garajului, în vârstă de 64 de ani.

În context, ofiţerii de investigaţii ai IP Ciocana şi Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău au desfăşurat acţiuni speciale de investigaţii, în vederea identificării persoanelor implicate în acest caz. Ca rezultat, au fost reţinuţi doi bărbaţi cu vârstele de 24 şi respectiv 37 de ani, originari din satul Ignăţei, raionul Rezina. Fiind audiaţi, bănuiţii n-au putut explica poliţiştilor motivul comiterii infracţiunii, argumentând că s-ar fi aflat în stare de ebrietate alcoolică.

Conform datelor consatate până în prezent, aceştia, lovindu-l în regiunea capului cu un obiect din metal, i-au legat mâinele şi picioarele cu un cablu electric, au incendiat încăperea cu scop de a ascunde urmele infracţiunii, după care au urcat la volanul automobilului de model Vaz, care aparţinea victimei şi au fugit de la locul crimei. Ulterior, ei au nimerit în accident rutier la periferia oraşului, tamponându-se cu un obstacol.

Actualmente, ei sunt cercetaţi penal pentru omor cu deosebită cruzime şi din interes material. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine