(foto) Fotbalul – prioritate la Orhei. A fost deschis un nou teren de minifotbal

teren3
Foto:Un nou teren de mini-fotbal a fost deschis la Orhei PC: Primăria Orhei

Un nou teren sportiv de minifotbal a fost deschis la Orhei sâmbătă, 31 octombrie, în sectorul Nordic, pe str. Valeriu Briceag.

Copiii de la Școala sportivă raională au avut ocazia să testeze primii noul teren sportiv. 12 discipoli ai școlii s-au împărțit în două echipe și au jucat într-un meci amical, informează Primăria Orhei.

 

PC: Primăria Orhei

Terenul are dimensiunile de 40m x 20m și este realizat conform standardelor moderne. Suprafața terenului este acoperită cu un gazon sintetic, presărat cu nisip de cuarț, ce îi oferă o stabilitate suplimentară și o dinamică a jocului profesionistă. Potrivit companiei care a realizat proiectul, gazonul este unul foarte rezistent, termenul de exploatare fiind de șapte ani. Pe lângă aceasta, pe teren a fost instalat un sistem de iluminare, ce va permite exploatarea lui și în nocturnă.

 

PC: Primăria Orhei

„Este al doilea teren de acest tip, construit la Orhei. Primul a fost inaugurat acum patru luni în sectorul Nistreana. Dezvoltarea sportului și promovarea unui mod de viață activ printre orheieni este obiectivul nostru. Sper ca acest teren să nu rămână nicio zi neocupat. Este deschis pentru toți orășenii dornici să joace fotbal. Mai mult, la solicitarea Școlii sportive raionale Orhei, am convenit că, de trei ori pe săptămână, aici se vor antrena discipolii lor”, spune primarul Orheiului, Ilan Șor.

 

PC: Primăria Orhei
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine