(video) Renato Usatîi nu a suportat presiunea și a părăsit emisiunea Nataliei Morari

morari
Foto:Usatîi la emisiunea Nataliei Morari PC: captură Youtube

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a fost deranjat de întrebările incomode din partea jurnalistei Natalia Morari și a părărsit studioul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV7.

În timpul pauzei de publicitate, Renato Usatîi a părăsit emisiunea, transmite UNIMEDIA.

În cadrul emisiunii s-a discutat despre materialele compromițătoare pe care le deține Renato Usatîi și pe care le-a dat publicității, dar și despre reținerea, apoi eliberarea sa din arest.

Pe parcursul emisiunii, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a evitat să pomenească numele fostului prim-vicepreședinte al PDM, Vlad Plahotniuc, despre care anterior declara că controlează toată justiția din țara noastră.

Imediat după emisiune, Renato Usatîi a plasat un mesaj pe o rețea de socializare. În mesajul său, Usatîi spune că tot ce s-a petrecut în ultima perioadă este opera „păpușarului”, fără a da numele acestuia. Politicianul susține că el nu vrea să fie o păpușă, de aceea a părăsit studioul.

 

Вот и ответ на все вопросы последних дней! Почему выпустили в воскресенье? Почему вообще выпустили? Почему поставили под…

Posted by Usatii Renato on Monday, October 26, 2015

 

Ulterior, moderatoarea emisiunii, Natalia Morari, de asemenea a postat un mesaj: „Plecarea invitatului din studio – oricine ar fi acesta – este un lucru regretabil. Am mai avut multe întrebări legate de Bălți, programul de guvernare, viitoarea coaliție și nu numai. Ceea ce ține de întrebările legate de Vlad Plahotniuc, voi da o mică replică domnului Usatîi: noi trăim într-un stat capturat, controlat acum în exclusivitate de acesta”.

 

Sunt nevoita sa cer scuze pentru emisiunea de azi. Plecarea invitatului din studiou – oricine ar fi acesta – este un…

Posted by Natalia Morari on Monday, October 26, 2015

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine