(video) Isprava unui tânăr din Chișinău. Și-a implicat mama și iubita într-o afacere cu heroină

Рисунок13-700×352
Foto:Reţinuţi pentru trafic de heroină în proporţii deosebit de mari

Un tânăr de 28 ani, cu ajutorul mamei sale de 48 de ani şi a concubinei de 27 de ani, este suspectat că ar fi pus în circulaţie ilegală substanţe narcotice de tip “heroină” şi de origine vegetală în proporţii deosebit de mari.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii şi procurorii au stabilit cu certitudine implicarea acestora în comercializarea drogurilor, în special de tip “heroină”.

Astfel, în urma percheziţiilor autorizate la domiciliul femeii de 48 de ani, poliţiştii au depistat un pacheţel din polietilenă în care s-ar fi aflat “heroină”. Substanţa narcotică a fost sigilată şi expediată imediat în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizei specializate, iar figuranţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Totodată, ofiţerii de investigaţii continuă activităţile de documentare a grupării criminale, în vederea identificării unor eventuali complici în reţeaua de comercializare a substanţelor narcotice pe teritoriul Capitalei, precum şi alte locuri unde ar mai fi ascunse droguri.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru punerea în circulaţie ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.

Poliţia Capitalei a intensificat activităţile specializate în prevenirea şi combaterea traficului de droguri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine