Viteza schimbă totul. Cel mai rapid internet mobil din Moldova

IMG_4495
Foto:Photo Credit: Unite

Unite, parte a operatorului național Moldtelecom – lider incontestabil la volumul traficului de internet mobil generat de către abonați săi și cel mai generos operator pe piața telefoniei mobile, a lansat în cadrul unui eveniment inedit cea mai performantă reţea 4G + din Moldova.

După implementarea cu succes a planului de dezvoltare a infrastructurii și rețelelor mobile, Moldtelecom a devenit cel mai competitiv operator 3G din țară. Ca rezultat, compania este pregătită de un nou salt tehnologic și anume lansarea rețelei LTE 4G+ care oferă utilizatorilor cel mai rapid internet mobil din Republica Moldova.

Joi, 22 octombrie, pe acoperișul uneia dintre cele mai înalte clădiri din Chișinău a avut loc evenimentul de lansare a rețelei Unite 4G+. Zeci de invitați au admirat panorama de seară a Capitalei și au trăit cu adevărat emoții la înălțime. O atmosferă deosebită, efecte de lumini văzute de întreg orașul și emoții pe măsură au reflectat calitatea rețelei Unite 4G+.

IMG_4223

Trăiește și tu cea mai tare experiență de navigare datorită vitezei ultra rapide de 175 Mbps. Cu internet mobil 4G+ de la Unite, ai libertate să faci orice îţi doreşti pe net, să savurezi adevărata viteză care îți va aduce plăcere maximă în navigare.

Oricare ar fi activitatea ta pe internet, cu 4G+ de la Unite te bucuri de experiențe de neuitat. Cea mai mare viteză de până acum îţi face mult mai confortabilă utilizarea serviciilor cu care te-ai obişnuit.

Descarcă şi încarcă fişiere de mari dimensiuni, realizează video conferinţe, ascultă muzică online, priveşte filme în calitate HD sau 3D, joacă online şi utilizează aplicațiile preferate, toate fără întreruperi într-un timp record. Acum ai viteză de neoprit.

Pentru a avea o experienţă cu adevărat uimitoare în utilizarea internetului mobil 4G+, Unite îţi asigură acoperire completă în Chişinău şi Bălţi. Te bucuri de activitățile tale zilnice fără întrerupere sau schimbare de reţea, chiar şi atunci când eşti în mişcare.

IMG_4690

Abonaţii Unite sunt utilizatori avansaţi de internet mobil. Datorită calităţii şi celor mai generoase oferte Unite, aceştia generează 58 % din totalul traficului de internet mobil din ţară.

Unite ştie ce contează cu adevărat pentru tine. Fiind parte a reţelei naţionale, Unite îţi aduce cel mai rapid internet la mobil, tabletă şi laptop, la viteza de neoprit de 175 Mbps.

Activarea opțiunii 4G+ poate fi realizată prin formarea numărului *500#.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Conectează-te la orice serviciu Moldtelecom și primeşte o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

www.unite.md

Unite-4G_KV-Tri_6x3-edit

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine