Noutate! Rezultatul examenului de obținere a permisului de conducere poate fi contestat

caseta_scoala_examen_auto
Foto:PC: alesimon.ro

Întreprinderea de Stat Centrul Resurselor Informaţionale de Stat „Registru” aduce la cunoştinţă populaţiei că persoanele examinate pentru obţinerea permisului de conducere au dreptul să conteste rezultatele examenului pentru obţinerea permisului de conducere în totalitate sau parţial.

Aceste lucru este posibil în conformitate cu Metodologia contestării examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

Potrivit acestei Metodologii, contestarea examenului pentru obţinerea permisului de conducere se poate face în cazul în care persoana examinată nu este de acord cu rezultatele examinării la una dintre probele examenului şi/sau a examenului în ansamblu în timpul examinării şi/sau după finalizarea acestuia.

Persoana examinată poate contesta rezultatele examenului în termen de 2 (două) zile lucrătoare de la data examenului, inclusiv să solicite accesul la imaginile video a examenului contestat, în regim de vizualizare.

Pentru mai multe detalii referitoare la procedura de contestare a examenului, puteți citi Metodologia contestării examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine