Ian Feldman este noul preşedinte al Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării

yan
Foto:Yan Feldman PC: Angela Stafi

Psihologul Ian Feldman, expert internaţional în domeniul prevenirii traficului de fiinţe umane, este noul preşedinte al Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii.

Decizia a fost luată la începutul acestei săptămâni, în cadrul şedinţei Consiliului, informează jurnal.md.

Ian Feldman este psiholog clinic, psihoterapeut jungian şi trainer. A lucrat în 10 ţări şi pe trei continente în calitate de expert internaţional, în cadrul mai multor proiecte ONU şi ale organizaţiilor interguvernamentale şi neguvernamentale.

Fostul preşedinte al Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii, Oxana Gumennaia, a demisionat din funcţie de preşedintă a Consiliului la 12 octombrie curent. Decizia a fost acceptată şi votată de toţi membrii. Ulterior, va activa în calitate de membră.

Consiliului pentru prevenirea şi eliminare a discriminării şi asigurare a egalităţii a fost creat în baza prevederilor Legii cu privire la asigurarea egalităţii, care a fost adoptată de Parlament la 25 mai 2012. Potrivit legii, Consiliul este compus din cinci membri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine