(video) Hologram Reaction – un joc pentru reacție și memorie creat de către doi tineri din Moldova

hologram4
Foto:Jocul Hologram Reaction

Doi tineri din Moldova, Mihai Guțan și Stas Botnarenco, au decis să se lanseze în crearea de jocuri pentru smartphone-uri. Astfel, au început cu Hologram Reaction – un joc care vine să vă îmbunătățească reacția și memoria.

„Vă plac jocurile de reacție, dar ați dori ceva nou? Atunci Hologram Reaction este creat pentru voi. Un joc nou și interesant, care nu este numai plăcut ochiului, dar și îmbunătățește memoria, reacția și atenția dumneavoastră. Jocul nostru este format din cinci moduri unice. Scopul jocului este de a alege sau ghici figura corectă în cât mai scurt timp. Pentru a obține cele mai înalte rezultate, veți avea nevoie de o reacție și atenție foarte bună”, așa descriu băieții jocul Hologram Reaction.

 

Hologram Reaction

„Acesta este primul nostru joc și l-am făcut în mare parte pentru acumulare de experiență. După ce am lansat jocul, am obținut mai mult decât ne-am așteptat, am primit multe mesaje pozitive care ne-au motivat foarte tare să ne dezvoltăm mai departe în această direcție”, spune pentru #diez, Mihai Guțan.

 

Mihai Guțan și Stas Botnarenco – creatorii jocului Hologram Reaction

Jocul poate fi descărcat pentru Android și de pe Amazon.

Jocul are cinci moduri

 

Hologram Reaction

#1. Classic – Acest mod vă ajută să vă obișnuiți cu locația butoanelor. La început veți vedea o singură figură și veți avea nevoie să faceți click pe figura corespunzătoare în cât mai surt timp. Vă reamintim că, cu timpul, viteza schimbului de figuri va crește!

#2. Advanced – În acest mod sunt aceleași reguli ca și în Classic, însă este mai complicat, din cauza faptului că jocul începe cu două figuri în același timp și pe măsură ce progresezi, crește viteza timpului și se adaugă până la patru figuri. Recomandăm să vă jucați dacă sunteți deja obișnuiți cu structura butoanelor!

#3. TrueColor – Unicitatea acestui mod este că trebuie să fiți nu numai rapizi, dar și forte atenți. Pentru a evita greșelile, pe ecran va fi un indiciu ca să selectați figura sau culoarea corectă.

#4. Remember – Acest mod este format din două etape. Prima etapă este familiarizarea și memorarea figurilor, iar în etapa următoare va trebui să alegeți figurile date, cât mai curând.

#5. Slicer – Figura este împărțită în bucăți mici, care sunt amestecate la întâmplare. Scopul este să descoperiți ce figură a fost distrusă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine