(video) Jim Carrey a purtat sicriul fostei sale iubite la înmormântarea acesteia

tumblr_nw2jqlO98K1ud3c2ao1_1280
Foto:Photo Credit: ca.uknewse.com

Actorul Jim Carrey a participat sâmbătă, în Irlanda, la înmormântarea fostei sale iubite Cathriona White. În timpul ceremoniei funerare, starul nord-american nu şi-a ascuns emoţiile şi a părut profund îndurerat de această tragedie, informează Mediafax.

La 11 zile după ce a aflat vestea despre sinuciderea fostei sale iubite, Jim Carrey s-a deplasat în satul Cappawhite din Irlanda, sâmbătă, pentru a participa la înmormântarea acesteia. Actorul, în vârstă de 53 de ani, s-a alăturat membrilor familiei White care au purtat sicriul cu trupul neînsufleţit al fostei sale iubite, cu care starul a avut o relaţie tumultuoasă timp de câţiva ani, marcată de mai multe despărţiri şi împăcări.

Aproximativ 300 de persoane au participat la slujba funerară în memoria Cathrionei White, al cărei trup neînsufleţit a fost găsit în reşedinţa ei din Los Angeles pe 29 septembrie.

Vizibil îndurerat, ascunzându-şi chipul în palme, în mijlocul mulţimii, Jim Carrey şi-a arătat emoţiile în timpul ceremoniei funerare, chiar dacă, aşa cum afirmă primele concluzii ale anchetei oficiale, starul se despărţise de Cathriona White cu doar câteva zile înainte de sinuciderea acesteia. Totuşi, potrivit unor noi informaţii, un mesaj agresiv expediat de mama Cathrionei ar putea explica teribilul gest al acesteia.

În scrisoarea ei de adio, Cathriona White a spus: „Nu sunt făcută pentru această lume”. În aceeaşi scrisoare găsită de anchetatori, Cathriona White îi mărturisea lui Jim Carrey că îl iubeşte foarte mult şi îi cerea să o ierte. Potrivit presei americane, tânăra irlandeză, în vârstă de 30 de ani, era în curs de a divorţa de soţul ei, iar Jim Carrey nu era la curent cu această situaţie.

Cathriona White şi Jim Carrey aveau din anul 2012 o relaţie ce a fost marcată de câteva despărţiri şi împăcări. Actorul în vârstă de 53 de ani ar fi părăsit-o pe Cathriona White pe 24 septembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine