Află cine sunt câștigătorii Cupei HOSPICE Angelus la fotbal, care a avut loc pe 10 octombrie

HOSPICE Fotbal 1
Foto:Photo Credit: HOSPICE Angelus Moldova

În data de 10 octombrie, la stadionul Zimbru din Chișinău a avut loc cea de-a 5-a ediție a Cupei HOSPICE Angelus – un eveniment caritabil organizat de HOSPICE Angelus Moldova.

Evenimentul reprezintă un turneu de mini-fotbal, unde au concurat 23 de echipe ale mai multor companii, organizații și ambasade din Republica Moldova. Câștigătorul Cupei HOSPICE din anul acesta este echipa de la Rompetrol Moldova.

1. Rompetrol – Locul I
2. Mobiasbancă – Groupe Société Générale – Locul II
3. Trigor AVD – Locul III
4. Endava – Locul IV

La această ediție s-a propus să se colecteze 100.000 lei, iar din donațiile făcute până acum de către participanți și sponsori a fost posibilă colectarea sumei de 79.810 lei. Sursele financiare acumulate vor fi direcţionate în totalitate pentru asigurarea continuităţii serviciilor gratuite de îngrijire paliativă la domiciliu, oferite de HOSPICE Angelus.

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de îngrijiri paliative din Republica Moldova, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional adulţilor şi copiilor care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv şi/sau terminal. În anul 2014, Hospice Angelus a ajutat 2.330 de persoane cu asemenea boli.

FH 2

HOSPICE Fotbal 1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine