(audio) Intră în „Haosoleum” cu noul single al trupei Alternosfera

asbucovinarockcastle
Foto:Alternosfera la Bucovina Rock Castle, PC: Alternosfera

„Haosoleum”-ul din 17 octombrie se apropie cu pași rapizi, iar fanii Alernosferei sunt încântați zi de zi de către trupa lor preferată cu noi piese.

Noul single Alternosfera, intitulat exact ca și albumul care va fi lansat la Chișinău peste câteva zile, a fost publicat pe YouTube astăzi, 11 octombrie, adunând din primele minute peste o mie de audiții. „Haosoleum” este o piesă lină, cu elemente onomatopeice și cu motive bacoviene, cum ar fi cel ar doliului, al gropii cu vise și al ultimelor gânduri.

După aproape 17 ani plini de studiu intensiv al intrumentelor, inspirație și succese enorme, băieții vor scoate la iveală „Haosoleum”, un album ce va cuprinde piese lirice, „cu o sămânță divină” după cum spun fanii trupei. În interviul acordat pentru #diez, Alternosfera spune că a lucrat intensiv o bucată din acest an la înregistrarea și realizarea frumoasă a pieselor. Albumul deja a fost lansat în cadrul unui concert la București, iar următorul este cel de la Chișinău.

Biletele le poți procura de pe iTicket sau la Brainstorm Cafe, care se află pe strada A. Pușkin, 52. De asemenea, urmărește pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe noutăți. Detalii despre concert afli pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine