„De vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga a devenit Nr. 1 în topul Bestseller din prima zi de precomenzi

de-vorba-cu-emma-book-fb
Foto:Coperta cărții „De vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga

Cartea de debut a autorului Vitali Cipileaga „De vorbă cu Emma” a devenit Nr. 1 pe Bestseller.md din prima zi de precomenzi. Din momentul lansării precomenzilor, cartea a fost comandată în Republica Moldova, România, Italia și Canada.

Directorul Bestseller, Ion Bargan, ne-a comunicat și un moment inedit referitor la cartea „De vorbă cu Emma”. Două cititoare care au plasat comenzi aveau prenumele identic cu cel al protagonistei cărții, Emma.

Persoanele care plasează o precomandă pe Bestseller vor primi o dedicație în carte din partea autorului. Reamintim că „De vorbă cu Emma” urmează a fi lansată la Chișinău pe 5 noiembrie 2015, iar peste o săptămână, la Brașov.

Vedeți mai jos un fragment din cartea „De vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga:

– Ce citești, Emma?
– O carte veche. Una de suflet.
– Cu povești?
– Da, cu povești de viață. E și despre noi aici.
– În carte ne iubim?
– Nu, mai mult ne complicăm.
– Cine e vinovatul?
– Ambii. Timpul nepotrivit. Soarta.
– Și atunci ce te învață cartea?
– Să lăsăm deoparte cuvintele în plus. Chiar și pagini întregi. Să ne iubim sincer.
– Am reuși? Ce spune cartea la sfârșit?
– Să fim unul pentru celălalt. Hai pur și simplu să fim unul pentru celălalt.”

Citind „De vorbă cu Emma”, trăiești împreună cu ea propria ta poveste de viață. Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt un tot întreg. Fie că ești femeie și o înțelegi, fie că ești bărbat și cauți calea spre inima ei, ai nevoie de niște răspunsuri. Le găsești printre dialoguri și rânduri scrise de el sau trăite de ea.

Până la urmă, Emma poți fi tu cu experiențele și poveștile tale de dragoste. Empatizând cu ea în anonimat vei ajunge să o lași să poarte și să consume câteva dintre zbuciumurile tale. La finalul acestei cărți vei îmbrățișa mai mult împăcarea cu tine însăți, te vei simți mai senină, mai pregătită să accepți, să înțelegi și să iubești. Vei fi gata să începi un nou capitol în viața ta. Pentru că temerile, trăirile și visurile Emmei sunt și ale tale. Iar dacă Emma le depășește, le vei depăși și tu.

Ia-ți o cafea fierbinte, așează-te în colțul tău de lume, lasă un oraș pustiu în spate, deschide cartea și stai de vorbă cu tine.

Mai multe detalii despre carte poți citi aici (video) Cel mai citit blogger din Moldova, Vitali Cipileaga, își lansează prima sa carte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine