(audio) Noul single marca Alternosfera și noi detalii despre concertul din 17 octombrie

as
Foto:PC: Alternosfera

Mult-așteptatul concert de lansare a albumui „Haosoleum”, ce aparține trupei Alternosfera, se apropie. Băieții nu încetează să lanseze noi single-uri, acumulând mii de vizualizări și zeci de aprecieri din partea fanilor și, în același timp, vin cu detalii adiționale despre concertul din 17 octombrie.

„Concertul din 17 octombrie va fi unul frumos”, spune Marcel Bostan, solistul Alternosferei, într-un interviu acordat anterior echipei #diez. De această dată, concertul va avea loc într-o hală mai mare decât cel din 14 martie.

„Vorbind în cifre, concertul din 14 martie a avut loc într-o hală cu o suprafață de 390 de metri pătrați. Circa 90 din ăștia sunt destinați zonei tehnice, unde era amplasată scena și o masă de bar. Respectiv, pentru așa o sală se vindeau 1.000 de bilete și punct”, zice Marcel.

Acum, Alternosfera va face concertul său în Hala II, care are 750 de metri pătrați. „Chiar dacă destinăm până la 150 de metri pătrați zonei tehnice, rămân 600 de metri pătrați, unde încap până la 2.000 de oameni. La momentul de față, o sală mai optimă pentru evenimente sau concerte in-door la Chișinău nu există, întrucât alte locuri aici nu sunt din start construite bine, cu o acustică simțitoare”, explică Marcel. Băieții povestesc că Hala II este un spațiu potrivit concertelor lor, pentru că e bine betonată, având o podea din lemn, iar la capitolul sunet este excelentă.

Între timp, băieții au mai lansat un single de pe „Haosoleum”, album pe care îl vei putea achiziționa la concertul din 17 octombrie. Biletele le poți procura de pe iTicket sau la Brainstorm Cafe, care se află pe strada A. Pușkin, 52. De asemenea, urmărește pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe noutăți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine