Recomandări de evenimente pentru marți, 6 octombrie

baita
Foto:PC: mikehenryphoto.com

Această zi de marți, ca de obicei, ți-a pregătit evenimente ce-ți vor testa inteligența, dar și evenimente distractive. Vezi mai jos care ți se potrivește cel mai bine.

#1. Aniversarea USMF „N. Testimițanu”, 17.30

medicina

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie celebrează 70 de ani și cu această ocazie va avea loc un TVC-Festival. Mai multe detalii vezi aici.

 

#2. Puzzle-Germania, ora 16.00

germania

„Puzzle-ul-Germania” de format mare scoate în evidenţă faptul, că unitatea germană este o performanţă comunitară istorică şi un efort comun al statelor împrietenite. Acţiunea „Împreună pentru unitate” la care participă 34 de misiuni diplomatice germane din întreaga lume amintește de ora diplomatică de atunci. Mai multe detalii despre eveniment vezi aici.

 

#3. Pitch Day #1, ora 18.30

pitch

Atelierele pentru perfecționarea abilităților tale de a duce un discurs fluent se reîntorc. Vino la Generator Hub la primul atelier din această serie, care poartă tematica „Sharing Ideas”. Mai multe detalii vezi aici.

 

#4. Ședința Top Toastmaters, ora 19.00

top

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, la ora 19.00. Detalii pe Facebook.

 

#5. IQuiz[RO]-151, ora 19.30

iqui

IQuiz este un joc intelectual și distractiv, care adună cea mai bună lume din Capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

 

#6. Filmul „Maze Runner: The Scorch Trials”, ora 19.30

Noul film îl arată pe Thomas (Dylan O’Brien), supravieţuitor al labirintului, conducându-i pe ceilalţi supravieţuitori prin „The Scorch” (pământul pârjolit), un ţinut pustiu, dar plin de alte pericole, continuându-şi căutarea de răspunsuri cu privire la misterioasa organizaţie care îi ţine captivi. Orarul filmului îl găsești aici.

#diez îți dorește distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine