Recomandări de evenimente pentru prima vineri a brumărelului, 2 octombrie

hipster
Foto:PC: theradicalcatholic.blogspot.com

Această vineri marchează începutul unui week-end savuros. Mergi să-ți găsești jobul potrivit sau să-ți delectezi văzul cu o capodoperă din animație.

#1. Târgul de Cariere Chișinău, ora 10:00

târgul

Înarmează-te cu CV-ul tău, un zâmbet larg pe buze și încredere în sine și vino la Centrul de Cultură și Istorie Militară, strada Tighina 47 pentru a-ți găsi jobul potrivit. Mai multe detalii afli pe #diez.

 

#2. Trei piloni care generează profit, ora 14:00

seminar

Participă gratuit la evenimentul unde vei afla cele mai bune instrumente pentru a-ţi dezvolta propria afacere. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

 

#3. Concurs de deserturi cu mere, ora 15:00

apple

Gătește acasă un desert delicios cu mere și vino la American Resource Center, unde un juriu select va selecta cele mai bune deserturi. Mai multe detalii vezi pe #diez.

 

#4. Concert Simfonic Extraordinar cu Valentin Ghita si Mihai Agafita, ora 18:00

filarmonica

Vino la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” și fii parte a unui concert extraordinar. Mai multe detalii găsești pe iTicket.

 

#5. RE-animation: „Spirited Away”, ora 19:00

spirited

Clubul amatorilor artelor vizuale sunt invitați la Art-Labyrinth pentru a privi una din capodoperele regizorului japonez Hayao Miyazaki, „Spirited Away”. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

 

#6. Muzică live la Kozlovna, ora 19:00

Kozlovna-MUSIC-NIGHT

La Restaurantul Kozlovna ai posibilitatea să savurezi o seară tomnatică în compania amicilor, savurând muzică live. Vezi pagina de Facebook a restaurantului.

 

#7. RUPT, ora 20:00

ruot

Toamna asta se împlinește primul an RUPT. Pentru a marca această aniversare, RUPȚii au decis să organizeze un concert ca să se distreze împreună cu toată lumea. Mai multe detalii vezi pe #diez.

 

#8. Straight Outta Spalatorie, ora 22:00

outta

Dj Propagandi și Dj Bushea te invită să te rupi alături de ei sub muzica: Rap/ Reggae/ Dancehall/ Ragamuffin/ Trap & Traphall/ Funk/ Jungle/ Break Beat/ D&B. Mai multe detalii vezi aici.

#diez îți dorește distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine