Evenimentele la care să mergi în ultima marți a lunii, 29 septembrie

2
Foto:PC: http://iswagmobile.com/

Această zi de marți te cheamă să savurezi din evenimente utile pentru viitorul tău și cunoștințele tale. Găsește mai jos evenimentul potrivit ție.

#1. Gheorghe Grâu: Viaţa e frumoasă dacă îi dai voie să fie, ora 14:00

ghoerghe

Clubul „Impresii din viață și cărți” te invită la o discuție inspirațională cu legendarul actor și om de omenie Gheorghe Grâu. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#2. Marșul pentru Inimă, ora 15:00

marsul

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” invită studenții, rezidenții, masteranzii, profesorii și toți doritorii să participe la Marșul pentru Inimă. Mai multe detalii despre eveniment afli pe #diez.

 

#3. DIY Club: Create your bookmark, ora 15:00

book

Alăture-te voluntarilor American Resource Center pentru ca să creezi un semn de carte minunat. În cadrul atelierului vor fi disponibile materialele necesare, iar tu îți aduci spiritul creativ. Mai multe detalii vezi aici.

 

#4. Sesiune informativă „Study in UK”, ora 17:00

uk

Dacă îți dorești mult să-ți faci studiile în Marea Britanie, dar dorești să cunoști mai multe despre cum să te descurci mai eficient, vino la o sesiune de informare. Mai multe detalii despre eveniment afli pe Facebook.

 

#5. Concert de binefacere cu ocazia zilei internaționale a animalelor fără adăpost, ora 18:30

concert

Printre artiștii care vor concerta la Filarmonica Națioanală se numără Nelly Ciobanu, Constantin Moscovici, Anișoara Puică, Olia Tira, Katalina Rusu și alții. Mai multe detalii vezi aici.

 

#6. Ședința  aniversară Top Toastmasters, ora 19:00

top

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, la ora 19.00. Detalii pe Facebook.

 

#7. IQuiz[RO]-150, ora 19:30

iqu

IQuiz este un joc intelectual și distractiv, care adună cea mai bună lume din Capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

 

#8. Filmul „Everest”, ora 19:30

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, „Everest” este povestea adevărată a două expediții diferite, care i-au forțat pe participanți să-și testeze limitele la extremă atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Orarul filmului îl găsești aici.

#diez îți dorește distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine