Înarmează-te cu un CV, încredere în tine și un zâmbet larg și vino la Târgul de Cariere

târgul

Pe data de 2 și 3 octombrie ești invitat să participi la cea de-a opta ediție a Târgului de Cariere, unde vei putea găsi un job pe placul tău de la cele 30 de companii prezente la eveniment.

De obicei, cum cauți un job? Navighezi cu disperare pe site-uri de recrutare în căutarea job-ului perfect și tot așa în decurs de câteva zile, săptămâni? Observi involuntar că piața muncii este în căutare de specialiști în domenii care nici nu existau acum cinci ani. Cerințele se schimbă odată cu evoluția economică. Te dezămăgești amarnic când vezi că poziția la care visezi are și cerințe destul de mari, iar tu nu corespunzi criteriilor?

 

Ediția a șaptea a Târgului de Cariere

O altă variantă care te-ar avantaja și te-ar ajuta la căutare este să te prezinți la un Târg de Cariere. Târgul de Cariere este un eveniment unde se adună angajatori și viitori posibili angajați. La un târg ai șanse mari să fii chemat cel puțin la un interviu – ceea ce te aduce cu un pas mai aproape de a-ți găsi un job pe plac. După cum se știe – comunicarea este cheia succesului, iar șansele cresc atunci când ai posibilitatea de a interacționa îndeaproape cu angajatorul sau cu managerul de resurse umane.

 

Târgul de Cariere, ediția a șaptea

Înainte de a merge la un Târg de Cariere trebuie să-ți setezi obiectivele, iar pentru a le atinge, ai nevoie de informație, pentru că un om informat este un om înarmat. E mai mult decât un clișeu, e realitatea. Vezi ce companii vor fi prezente, analizează-le cât de puțin, interesează-te de domeniile în care activează, pentru ca mai apoi să ai și ce discuta cu reprezentanții prezenți la târg. Mai adaugă la armament o ținută corespunzătoare, un CV completat corect, o atitudine pozitivă și un zâmbet larg pe buze! Nu uita de încrederea în tine.

Pe 2 și 3 octombrie 2015, între orele 10:00 și 17:00, la Centrul de Cultură și Istorie Militară, strada Tighina 47, se va desfășura cel mai mare eveniment de recrutare din Chișinău.

Partenerii Premium la aceasta ediție sunt: Kaufland și Groupe Renault. Accesul la eveniment este gratuit. Pentru alte detalii, accesează pagina oficială a evenimentului, dar și pagina de Facebook a acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine