Participă la un curs de instruire pentru a afla mai multe despre politicile Uniunii Europene

image
Foto:Decernarea certificatelor voluntarilor Orășelului European 2015 PC: Institutul Tineretului Guvernator

Institutul Tineretului Guvernator anunţă concursul de înscriere la Academia „RM-UE” pentru tinerii activi social care doresc să-și perfecționeze cunoștințele în domeniul structurii și funcțiilor Uniunii Europene, parcursului european al Republicii Moldova și politicilor de educație și tineret ale UE.

Academia reprezintă un curs complex de instruiri, cu durata de patru zile (3-4 și 10-11 octombrie), în cadrul căruia tinerii vor avea posibilitatea să se informeze despre structura, funcțiile, spectrul de politici și viziuni ale UE. De asemenea, vor fi organizate ateliere de lucru tematice.

Eligibili pentru a participa în cadrul Academiei sunt tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, care sunt interesați de structura și funcționalitatea Uniunii Europene.

Academia „RM-UE” este parte a proiectului „Promovarea valorilor europene în rândul tinerilor din Moldova”, susținut financiar prin intermediul Programului Cooperare, Dezvoltare și Promovarea Democrației a Ministerului Afacerilor Externe a Republicii Lituania.

Pentru a deveni participant al acestui proiect, completează formularul de înregistrare până pe 26 septembrie, ora 18:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine