(video) Însuratu Chirtoacă – un nou videoclip despre „Și Anișoara-i de jină”

FotorCreated
Foto:PC: colaj #diez

„Însuratu Chirtoacă” este un nou videoclip pamflet, semnat „Ilumin AT”. Trei tineri ingenioși ironizează viitoarea căsătorie între Primarul Chișinăului și prezentatoarea TV Anișoara Loghin.

„Progres! Bugetul clipului e de 213 lei. Din lipsă de timp și bani, am filmat noaptea și am montat eu, ca prima dată. Nu criticați mult”, a afirmat Alexandru Tataru, unul dintre membrii echipei.

Tinerii au filmat în Chișinău, în clip fiind incluse și cadre din centrul orașului – monumentul lui Ștefan cel Mare și Piața Marii Adunări Naționale. Și, pentru că Anișoara se căsătorește cu Dorin Chirtoacă, nu a întârziat o nouă frază în adresa ei: „Și Anișoara-i jinovată”.

Alexandru a spus pentru #diez că a creat videoclipul, deoarece un primar tânăr și bun merită o susținere din partea tineretului. „Aceste cântece dedicate lui Dorin Chirtoacă, chiar dacă par pe alocuri ironice, în inconștientul tinerilor sau, în unele cazuri, și al persoanelor mai în vârstă care le ascultă, se formează o părere pozitivă și de susținere a Primarului”, a declarat dânsul.

Urmărește mai jos videoul:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine