(video) Călătorul cu ukulele a dedicat o piesă vinăriilor din Moldova

ben
Foto:PC: Captură foto YouTube

Tânărul călător francez Ben Ukulele a postat recent un filmuleț cu o piesă dedicată cramelor din Republica Moldova. Aventurierul a mers într-un magazin de vin din Capitală și a înregistrat o piesă în trei voci în cinstea a două cele mai mari vinării din țară.

Într-un interviu pentru #diez, Ben a confesat că și-a pierdut mințile cu vinurile din Cricova. „O zi petrecută la vinăriile din Moldova este una foarte agreabilă. Un pic confuză, dacă să fiu sincer. Adevărul e că, după ce am vizitat crama, nu am fost în stare să înregistrez un video în acea zi. Iată de ce, la întoarcere în Chișinău, după o mică perioadă de recuperare, am mers într-un magazin unde se vând vinurile brandului Mileștii Mici și am înregistrat ceea ce un anumit Henry numește „captură”. O captură muzicală este echivalentul unui păhărel de spumant moldovenesc. Ușurel, gustos și rapid consumat”, scrie Ben despre piesa sa pe blogul său personal.

Captura din trei voci, scrisă în secolul XVII de către compozitorul englez Henry Purcell și reinterpretată de către Ben Ukulele o poți savura mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine