(video) O concurentă din Moldova a făcut ravagii pe scena X Factor România. Cine este tânăra

img
Foto:Anastasia Ursu, X FACTOR 2015.

Un spectacol incendiar la X FACTOR România oferit de o tânără din Moldova. Anastasia Ursu, cunoscută și ca Miss M, are 28 de ani, este din Bălți și este o concurentă talentată și ușor extravagantă. Provine dintr-o familie de artiști de circ, tatăl e clovn și mama dresor de câini.

Tânăra a fost admirată chiar de la început de către Răzvan, pentru apariția sa „de scenă”, concurenta mărturisește că a fost îndrăgostită de mică de muzică, ba chiar susținută de bunică să participe la emisiuni ce caută talente.

Horia Brenciu, care este unul din jurații concursului, pare să recunoască talentul dintr-o privire, chiar de la apariția Anastasiei pe scenă: „Manualul concurentului X Factor: Zâmbet, pieptul în față și privirea la public! Câștigătoare!”, a menționat acesta.

Povestea Anastasiei Ursu le stârnește amintiri celor doi jurați, Horia și Ștefan, proveniența concurentei dintr-o familie de circari determinându-i să fredoneze melodia copilăriei „Fram, Ursul Polar”, sub privirile nedumerite ale Deliei.

De la urși polari, Anastasia i-a dus pe telespectatori tot în zona animalelor sălbatice, cu interpretarea piesei lui Katy Perry – Rawr, ce îi ridică pe Delia și Brenciu în picioare. Finalul spectaculos se manifestă printr-o îmbrățișare din partea lui Horia. „N-ai cântat rău! Cred că ai cântat așa bine datorită faptului că eu și Ștefan am cântat Fram, Ursul Polar și te-am inspirat!”, glumește simpaticul jurat.

„Ești senzațională! Ai avut o voce foarte bună, ai cântat perfect, ai dansat, ai avut atitudine, mișcare, te-ai îmbrăcat frumos…îmi place salopeta ta foarte mult și cum ți-ai făcut părul! BRAVO!”, a felicitat-o și Delia.

Ștefan îi face însă o mărturisire uimitoare: „Eu nu am să-ți spun cum ai cântat, ce ai făcut, eu te vreau în echipa mea. Ești primul concurent de anul acesta căruia îi spun lucrul asta!”.

Evident, cele trei voturi ale juraților au fost reprezentate de trei de DA!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine