Participă la cea de-a V-a ediție a cupei HOSPICE Angelus la fotbal

_DSC0807
Foto:PC: HOSPICE Angelus Moldova

Cei care vor să susțină cauza HOSPICE în cadrul unei competiții pentru amatori sunt îndemnați să formeze o echipă din 10 jucători, dintre care în teren vor ieși doar șase și să vină pe Stadionul Zimbru, în data de 10 Octombrie, ora 9.00.

În acest an, în cadrul Cupei vor participa echipele mai multor ambasade, bănci şi companii din Republica Moldova. Pentru a înregistra o echipă, puteţi să sunaţi la numărul 079444088/060394306 sau să trimiteţi un mail pe events@hospice.md/cristina.sirbu@hospice.md.

 

_DSC0165
PC: HOSPICE Angelus Moldova

 

Pentru înregistrare se recomandă o donaţie minimă de 2.000 de lei per echipă. Pachete de sponsorizare sunt disponibile, iar dacă vă simţiţi generoşi, cu o sponsorizare corespunzătoare, o Cupă HOSPICE poate să deţină în titlu numele companiei dumnevoastră.

Vă amintim că HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de îngrijiri paliative din Republica Moldova, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional adulţilor şi copiilor care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv şi/sau terminal. În anul 2014, Hospice Angelus a ajutat 2.330 de persoane cu asemenea boli.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine