(video) Iată cum arată Orășelul Demnității filmat de la înălțime cu o dronă

12003949_450869505038250_3433898343165134944_n
Foto:PC: Facebook/Fotograf Calin Gobjila

Orășelul Demnității format din corturile protestatarilor este redat într-un video filmat de la înălțime cu o dronă. Filmulețul a fost realizat de fotograful Călin Gobjila.

Orășelul Demnității a fost instalat în Piața Mari Adunări Naționale în seara zilei de 6 septembrie, după ce în aceeași zi în centrul Capitalei a avut loc un protest organizat de Platforma DA față de „ilegalitățile comise de guvernarea coruptă, îndeosebi în sistemul bancar”. La acest eveniment au participat zeci de mii de persoane, iar mai mulţi protestatari au decis să rămână să manifesteze non-stop, instalând corturi.

 

Impreuna pentru Moldova!!! (Tastati HD)

Posted by Fotograf Calin Gobjila on Thursday, September 10, 2015

 

Orășelul improvizat este un orășel în toată legea. Acesta are o infrastructură bine pusă la punct și practic totul este luat la evidență. Aici poți găsi o cantină, un punct medical, mai multe veceuri ecologice, un punct de colectare a donațiilor financiare, produselor alimentare și a diferitelor lucruri care ar ajuta manifestanții. Miercuri, 9 septembrie, aici a apărut și o „frizerie” improvizată de către stilistul Victor Micușa. Acesta, înarmat cu foarfece şi pieptene, va tunde protestatarii doritori de reîmprospătare a coafurii absolut gratuit. Reamintim că Orășelul Demnității are chiar și un primar, cine este aceasta și ce face în PMAN poți vedea aici.

Taguri: #PMAN
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine