Ministerul Educației și-a recăpătat pagina de Facebook după ce anterior a rămas fără aceasta

educatie
Foto:Captură foto Facebook

Actuala echipă a Ministerului Educației și-a recăpătat pagina de Facebook, după ce anterior, foștii angajați ai instituției din echipa Maiei Sandu ce administrau pagina respectivă au decis să o redenumească în „Educația în Moldova”, actuala echipă neputând gestiona fluxul noutăților instituției pe aceasta. De-a lungul timpului, pagina a reușit să acumuleze peste 15 mii de aprecieri.

Anunțul a fost făcut astăzi de Corina Fusu prin intermediul paginii sale de Facebook. „Dragi elevi, studenți, stimați profesori și părinți, mă bucur să vă anunț că Ministerul Educației și-a recăpătat pagina oficială de Facebook. De astăzi, veți putea fi la curent cu toate activitățile, iar noi suntem pregătiți să consolidăm un Minister responsabil, care are o echipă dedicată și cu bun simț. Vom promova o instruire bazată pe tradiție și modernitate în instituțiile de învățământ. Tot ce e bun rămâne și va fi completat prin idei inovatoare, având ca prioritate un sistem educațional meritocrat”, a menționat actualul ministru al Educației.

Reamintim că, Ministerul a rămas fără pagină la data de 21 august, când aceasta a fost modificată în „Educația în Moldova”, administratorii căreia își propuneau ca pagina să rămână un spațiu deschis pentru comentarii, sugestii și discuții despre educație. Totodată, aceștia încurajau Ministerul Educației să-și construiască propria identitate vizuală.

De asemenea, Fusu a anunțat că, pentru a asigura o transparență în tot ceea ce face alături de colegii săi, Ministerul Educației și-a actualizat pagina web.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine