(foto) Protestul pașnic DA văzut pe rețelele de socializare de către cei prezenți în PMAN

lilu
Foto:PC: Lilia Ojovan

În după-amiaza acestei duminici, zeci de mii de oameni s-au adunat pentru a lupta pentru drepturile sale într-o țară unde fiecare este respectat, se renunță la corupție și nu se fură de la popor.

Aceasta este a patra manifestare de proporții în PMAN organizată de Platforma Civică „Adevăr și Demnitate”. Potrivit reprezentanților platformei, după furtul miliardului și consecințele acestuia, poporul a fost mobilizat. De asemenea, protestul promite a avea un caracter pașnic. „Ne dorim să ni se asigure dreptul nostru constituțional, cel de a menține ordinea publică. Vă rugăm să lăsăm acest loc curat, fără murdărie, ca să demonstrăm tuturor că suntem un popor unit”, spune unul dintre membrii platformei.

 

PC: Ana Gurdiș

De asemenea, potrivit altor spuse și informației primite de către membrii platformei, au fost mobilizate toate forțele pentru a stopa acest protest – prin intimidări, sistarea transportului și energiei electrice, ceea ce demonstrează că clasa politică este într-o disperare.

 

PC: Andriuță Sergiu

„Protestele sunt instrumente de presiune asupra guvernării corupte, care au ajutat la recunoașterea caracterului oligarhic și corupt al clasei politice moldovenești”, a spus Igor Boțan, membru al platformei.

 

PC: Eduard Tataru

Pe rețelele de socializare circulă diverse poze și imagini captate în priimele ore ale protestului, dar și în timpul pregătirilor pentru el. Vezi mai jos care sunt ele.

 

PC: Lilia Ojovan
PC: Little Ălien
PC: Marius Bra
PC: Moldova Adevărată
PC: Radio Chișinău
PC: Eduard Tataru
PC: Eduard Tataru
PC: Adriana Rusu
PC: Adriana Rusu
PC: Dan Guțu
PC: Dan Guțu
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine