(video) Actorul Sergiu Voloc îndeamnă cetățenii să vină duminică la protest

Безымянный
Foto:PC: captură video YouTube

Actorul Sergiu Voloc îndeamnă cetățenii într-un video pentru Curaj Tv să iasă în Piața Marii Adunări Naționale duminică, 6 septembrie, la mitingul pașnic de protest organizat de Platforma Demnitate și Adevăr.

„Eu voi cere Unire și o justiție normală, dar pentru asta trebuie să punem la închisoare judecătorii. Suntem o țară cu statut de criminali. Am citit astăzi că Streleț spunea că sprijină protestul – să-l sprijine de la penitenciar”, a afirmat Sergiu Voloc.

De asemenea, a declarat că va însoți grupul de oameni care va porni spre Moldexpo pentru a întrerupe concertul. „Nu este declarat prin ce finanțe este organizat acest concert”, menționează actorul, accentuând asupra informației precum că rețeaua de telefonie mobilă care organizează evenimentul falimentează, dar printre invitații la concert sunt nu doar interpreți autohtoni, dar și artiști din Rusia, România și Marea Britanie.

 

#diez îți amintește că mai mulți artiști care au fost invitați să participe la concert au refuzat să evolueze. Vezi lista celor care au anunțat că nu vor ieși pe scenă duminică, 6 septembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine