Lista interpreților care vor cânta la concertul de duminică, 6 septembrie

collage
Foto:PC: colaj #diez

Duminică, 6 septembrie, va avea loc concertul open air de la Moldexpo, ce a fost boicotat de majoritatea artiștilor invitați, din cauza coincidenței cu mitingul organizat de Platforma Demnitate și Adevăr.

Chiar dacă atât unii interpreți autohtoni, cât și cei străini au refuzat să urce pe scena concertului, acesta nu s-a amânat și au rămas câțiva interpreți care totuși vor cânta la evenimentul organizat de o companie de telefonie mobilă din Moldova. Primul care și-a anunțat decizia de a lipsi de la concert a fost Ștefan Bănică Jr., urmat de alți interpreți, precum Loredana, Pașa Parfenii, Adrian Ursu, Dan Bălan, Akord și alții. Lista celor care boicotează concertul poate fi văzută pe #diez.

Internauții au asaltat conturile de Facebook ale artiștilor cu mesaje în care le cereau să renunțe la prestația de duminică, întrucât sunt utilizați drept un instrument politic pentru manevre de sustragere a atenției de la protestul de la ora 12:00.

Iată care sunt interpreții care până în acest moment nu au anunțat despre refuzul de a cânta la concert:

James Arthur

 

PC: Facebook/James Arthur
PC: Facebook/James Arthur

Tania Cerga

 

PC: Facebook/
PC: Facebook/Tania Cerga

Natalia Gordienko

 

PC: Facebook/
PC: Facebook/Natalia Gordienko

Alexandra Stan

 

PC: Facebook/
PC: Facebook/Alexandra Stan

Dima Bilan

 

PC: Facebook/
PC: Facebook/Dima Bilan

Filip Kirkorov

 

PC: v-kurier.ru
PC: v-kurier.ru

Recent, compania Unite care organizează evenimentul a decis să opereze anumite modificări în program pentru a fi înlăturate suspiciunile eronate precum că acesta s-ar suprapune în mod intenționat cu acțiunea de protest din PMAN.

„În contextul controverselor nedorite apărute în presă și în mediul online cu referire la evenimentul public organizat de Unite, am decis să operăm anumite modificări în program pentru a fi înlăturate suspiciunile eronate, precum că acesta s-ar suprapune în mod intenționat cu acțiunea de protest din PMAN”, se menționează în comunicat.

Așa arăta programul inițial (numele tăiate sunt ale interpreților care boicotează):

 

Снимок11

 

Evenimentul de la Moldexpo este organizat în aceeași zi cu mitingul Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” din Piața Marii Adunări Naționale fața de „ilegalitățile comise de guvernarea coruptă, îndeosebi în sistemul bancar”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine