(foto) Cele mai importante 10 trenduri ale sezonului toamnă-iarnă

dungi-bretone_-860×573
Foto:PC: glamour.ro

Chiar dacă căldurile nu au rămas în urmă odată cu plecarea verii, e timpul să ne gândim cu ce ținute să ne completăm garderoba în sezonul rece din acest an. Iată câteva sfaturi oferite de Glamour pentru tinerele care își doresc să urmeze tendințele toamnă-iarnă 2015/2016.

Dungi bretone

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

Un clasic reinterpretat. Îl poți purta într-o manieră punk, exact ca în prezentarea Saint Laurent sau în varianta „cuminte“ văzută în show-ul Isabel Marant.

Nopți de catifea

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

Vei avea nevoie de o rochie dramatică, din catifea, în această toamnă! Rochia Chloé ni se pare perfectă și pentru zi, și pentru seară. E un bun punct de pornire, dacă vrei să abordezi acest trend într-o manieră fresh și modernă.

Grafisme în alb și negru

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

Jocuri de figuri geometrice cât mai elaborate vor compune cele mai hot printuri ale toamnei: dungi, pătrățele, print zebră, totul este recomandat. Gândește-te la un caleidoscop monocrom: așa trebuie să arate dressing-ul tău în următoarele luni.

Influențe militare

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

De această dată nu este vorba despre printul-camuflaj și nici despre piesele kaki. Dacă vrei un look military adus la zi, optează pentru piese bleumarin sau negre, inspirate de uniformele imperiale.

Folk patchwork

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

După această vară hippie, printurile boeme nu ne vor părăsi: le vom regăsi pe cele mai stylish rochii. Burberry, Etro și Chloé ne-au convins că merită să le facem loc în dressing.

Pasteluri delicioase

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

Bleu delicat, roz acadea, galben pai sau verde fistic: aceste nuanțe ne vor bucura zilele de toamnă. Dolce&Gabbana a setat tonul acestui sezon și, recunoaștem, ne place tare mult.

Rochii tricotate

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

Iată o piesă esențială pentru sezonul rece. Îți sugerăm să cauți un model cu guler înalt (astfel vei bifa două trenduri majore) și ușor lejer pe care să o porți peste o cămașă simplă: o suprapunere extrem de cool!

Anii ’70

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

Dragostea pentru stilul relaxat și boem al anilor 70 continuă și în sezonul rece, cu anumite modificări, desigur. Rochiile hippie, maxi, înflorate vor fi acum înlocuite de piese din piele întoarsă, salopete evazate și multe franjuri.

Pantalonii evazați

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

Ținutele tale de birou au nevoie urgentă de o reîmprospătare. Investește într-un costum cu o pereche de pantaloni croiți impecabil. Ca cei de mai sus!

Franjurile

 

PC: glamour.ro
PC: glamour.ro

Fie că te inspiră un look western, fie că preferi aerul jazzy, franjurile sunt, cu siguranță, piese de rezistență și în sezonul următor. Pentru noi, o jachetă din piele întoarsă, cu franjuri, reprezintă un must have absolut.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine