Ce să faci în prima duminică a toamnei, 6 septembrie

fata
Foto:PC: deviantart.net

Această duminică este una promițătoare în evenimente, întrucât fiecare din ele îți va aduce o experiență interesantă, distractivă, gustoasă sau de uniune. Vezi mai jos care sunt ele.

#1. Seminar-antrenament: Frumusețea și alergările în aer liber, ora 9:00

În cadrul acestui antrenament, vei îmbina teoria cu practica. După o scurtă introducere teoretică, fiecare va putea să aplice cunoştinţele de bază în practică la antrenament. Mai multe detalii găsești aici.

 

#2. iLady Archery Challenge, ora 11:00

Scopul acestui eveniment este să demonstreze importanța sportului pentru copii în general și a tragerii cu arcul în particular, mai ales din perspectiva grațioasă și elegantă a femeilor. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. Miting pașnic „Deșteaptă-te, Moldova”, ora 12:00

646x404

Platforma Civică Demnitate și Adevăr „DA” îndeamnă cetățenii să participe la mitingul pașnic de protest ce va fi organizat la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, pe data de 6 septembrie 2015, ora 12:00. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#4. Curs: Paste și Sosuri, ora 12:00

La cea de-a doua etapă a cursului complet de gătit, vei afla cum să alegi paste bune din comerț și cum să le fierbi. De asemenea, vei mai afla câteva tipuri de sosuri diferite, dar la fel de gustoase fiecare. Mai multe detalii afli aici.

 

#5. Concert la Moldexpo, ora 14:00

Potrivit spuselor, acest concert este organizat de către compania de telefonie mobilă Unite. Deși au refuzat o mulțime de artiști naționali și internaționali să participe la acest concert, au mai rămas câțiva care ar putea să-ți bucure urechile cu muzică. Mai multe detalii despre concert găsești pe #diez.

 

#6. Elixirul Dragostei, 18:00

În cadrul Festivalului Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu” va fi jucat spectacolul „Elixirul Dragostei”, o operă în două acte de G. Donizetti. Mai multe detalii afli aici.

 

#7. Sunday Cinema: Camille Claudel 1915, ora 21:30

Filmul spune povestea lui Camille Claudel, sculptoriţă şi artist grafic de origine franceză, sora mai mare a poetului şi diplomatului Paul Claudel. Mai multe detalii afli aici.

#diez îți dorește distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine