Chirtoacă despre Anișoara Loghin: Nu e exclus să renunț la politică în favoarea carierei ei

chirtoaca23
Foto:PC: ProTV Chișinău

Astăzi, Dorin Chirtoacă și logodnica sa, Anișoara Loghin, au fost invitații emisiunii „O seară perfectă” de la postul TV Acasă în Moldova. În cadrul emisiunii cei doi au oferit mai multe detalii despre relația lor și planurile de nuntă.

„Pentru mine, ziua de 31 a fost unică din toate punctele de vedere; și o păsărică m-a felicitat cu ocazia Limbii Române. Mi-am schimbat cămașa și mi-am dat seama că era cea călcată de Anișoara acum câteva zile, când ne-am întors de la mare! Ea știe de toate, noi am verificat, am să vă rog să nu vă amestecați prea tare în viitoarea noastră familie, transmite ea.md.

În acea seară a apărut și fotografia cu noi la mare, dar am înțeles că nu am comis nicio crimă, am mers în zilele libere și nu suntem căsătoriți, care ar fi fost problema? Anișoara mai avea ceva de făcut. Eu pe drum spre PMAN am înțeles că trebuie să aplic formula „atunci ori niciodată”. În seara respectivă, am făcut un fel de utilizare a resurselor de serviciu.

 

Chirtoacă la mare

Viețile noastre și așa sunt o carte deschisă, citită continuu. Evident că fiecare vrea să se afle cât mai puțin. Cât vom reuși, vom păstra totul în casă. Ne-am asumat și eu, și Anișoara, această publicitate, doar dacă se face cu bun-simț.

La 22.30 am decis. Întâmplător, magazinul cu inele e sub biroul primarului, m-am descurcat. Flori e firesc să poți cumpăra la orice oră. A trebuit doar să verific să ajungem ambii în piață la concert. I-am zis să fie alături când voi rosti discursul de felicitare, ca să mai mergem undeva după aceea.

Avem două luni și cinci ani de când ne știm. Ziceam că dacă ajung să o cer de mireasă, o cer pe podul de la Ungheni, dar am făcut-o în PMAN. Românii Anișoara și Dorin Chirtoacă se iau! Totul e cusut cu ață tricolor. Anișoara a fost și la proclamarea limbii române în 1989, în PMAN, dar în burta mamei.

Am început să ne vedem mai des și să comunicăm mai mult. Recunosc că o simpatizam dintotdeauna. Ne povesteam unul altuia durerile. Am fost prieteni de suflet și toți anii aceștia. Mergem înainte așa cum este.

Lumea vorbește, dar cum nu dai, tot ești nesimțit. N-am deschis internetul de două zile, dar am înțeles că e vesel acolo, de la minus infinit, la plus infinit.

Mama mea a aflat în direct de la televizor, pentru că tata deja dormea. Părinții ei au pus accent pe ideea de a ne respecta reciproc.

 

Cererea în căsătorie

Anișoara dacă zice că e bine, considerați că e extraordinar. Eu, la început, nu înțelegeam.

Sunt relații în care apeși pe frână, dar asta are efect de accelerație; e cazul nostru.

Nu e exclus să renunț la politică în favoarea carierei ei, am gospodărie, pasiuni și lucruri pe care nu le-am făcut în toți acești ani. Nu intru în detalii.

Noi n-avem timp să ne vedem, nemaivorbind de nuntă. Evenimentele au loc mult prea repede. N-am apucat să vorbim despre nași. Sper să ne înțelegeți, vom fugi spre mai discret. Vom mai și închide cartea, o vom pune pe raft și vom trage și obloanele. De unde să știm de alaltăieri până azi?

Anișoara e din familie cu educație aleasă și reguli foarte stricte. Dacă nu era așa, nu aș fi făcut lucrurile așa cum le-am făcut. Ea poate merită mai mult decât am făcut eu pe 31 seara.

Încă nu ne-am mutat împreună, dar suntem în proces. Unde vom locui, încă nu știu. Am apartament, dar trebuie reparat și mobilat. Acum stau în chirie. Casă putem construi împreună.

Am vorbit despre copii. Evident că ne dorim. Un băiat. Așa simte ea și simt eu, dar nu avem de unde să știm.”

„A fost total neașteptat și șocant. Cred că avea un contract cu cei de la magazinul de bijuterii, pentru că toată lumea aștepta să se însoare. N-am reușit să simt nimic, ziua a fost foarte încărcată. Instinctul nu mi-a zis. S-a întâmplat foarte repede, dar când a început să vorbească pe scenă, atunci am simțit că vorbește altfel.

 

PC: nunta.md

Am vorbit doar despre apropo-uri despre nuntă, dar la modul serios – nu. Eu nu-l priveam ca pe un bărbat, ci ca pe un amic și nu mi-aș fi imaginat niciodată. Așa s-a întâmplat să mă ceară în căsătorie.

A fost o zi mai complicată, când s-a întâmplat să ne vedem și să ne apropiem. Relația a evoluat foarte repede.

Toată lumea care mă cunoaște știe cum reacționez și nu sunt genul de om care își exteriorizează mult emoțiile, nu am camuflat nimic pe scenă, așa e felul meu de a reacționa. Nu trebuie să arăți nimănui că ești fericit.

Părinții nu știau, au aflat după, i-a anunțat sora. Au rămas surprinși, ei fuseseră îngrijorați de poza anterioară, iar emoțiile au trecut dintr-o extremă în alta. Au fost plăcut surprinși. Nu ne-a dat nimeni afară din casă.

Sufletul pereche stă acum lângă mine.

La scurt timp de când suntem împreună, i-am spus lui Dorin că pot fi cu el pentru mult timp.

Dacă el nu renunță la politică, pot încerca să nu am nicio tangență cu ceea ce face el, să mă detașez de politic. Este o decizie pe care mi-o asum.

Nu știu dacă Dorin este un bărbat dificil. Avem avantajul că acum putem fi noi unul cu altul și ne cunoaștem, nu trebuie să ne ascundem.

Lui Dorin îi place să mănânce tot. Nu am stat până acum împreună”, a mărturisit, la rându-i, Anișoara Loghin, în cadrul emisiunii „O seară perfectă”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine