(foto) O blondă l-a făcut pe Dorin Chirtoacă să dispară în august din spațiul public

chirtoacalamare
Foto:Dorin Chirtoacă la mare

Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a făcut bilanțul lunii august la propriu. Acesta a explicat jurnaliștilor unde a fost în ultima perioadă și de ce nu și-a făcut apariția la evenimentele publice.

Realitatea.md scria despre ciudata dispariție a lui Dorin Chirtoacă din spațiul public, iar azi UNIMEDIA a publicat raportul de activități ale primarului în luna august.

„În perioada 1-9 august a fost deplasarea în Olanda. De ziua mea intenționat n-am apărut la serviciu, nu am dorit acest lucru. Eram în Moldova, dar nu am dorit să apar public. Apoi am avut deplasarea în Suedia, apoi am fost aici, doar că nu am apărut la evenimentele publice, la ședința Primăriei. Am ținut legătura cu viceprimarul Grozavu, am lucrat cu dosarele din birou, am semnat acte, respectiv după aceea mi-am luat câteva zile libere. Am fost la mare împreună cu mai mulți prieteni. Am fost în Bulgaria, n-am mai fost acolo de 10 ani”, a menționat Chirtoacă.

Fiind întrebat dacă în gașca de prieteni erau și femei, primarul a spus că aceasta este o întrebare impertinentă.

Totuși, se pare că această întrebare se pare că are o bază reală, un internaut l-a surprins în Bulgaria pe Dorin Chirtoacă cu o potențială primă doamnă a Chișinăului.

 

Dorin Chirtoacă la mare
Dorin Chirtoacă la mare
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine