(audio) Xenia Deli neagă că ar avea o relație cu interpretul Justin Bieber

11909267_867715436649746_1792701279_n
Foto:PC: Instagram/Xenia Deli

Modelul moldovean Xenia Deli, care recent s-a filmat în cel mai nou videoclip al cântărețului canadian Justin Bieber, neagă că ar avea o relație cu acesta. Declarația a fost făcută într-o conversație telefonică cu cei de la ProTV Chișinău, care au aflat mai multe despre cum a ajuns tânăra să fie eroina videoclipului lansat de Bieber astăzi.

Xenia a declarat că a ajuns să se filmeze în videoclipul „What do you mean” după ce a trecut un casting, unde a concurat alături de alte 15 tinere. Filmările au avut loc la Hollywood, iar timp de două zile a lucrat fără întrerupere. „Dormeam câte 5 minute ba pe fotolii, ba pe scaune, dar efortul a meritat”, spune eroina.

Despre colaborarea cu Bieber, tânăra a mărturisit că la început a fost foarte emoționantă și îngrijorată, deoarece nu știa cât de fițos este canadianul, ulterior însă l-a cunoscut și s-a convins să este o persoană foarte drăguță.

Ce ține de zvonurile precum că cei doi ar fi împreună, Xenia a declarat că ei au lucrat împreună doar pentru videoclip și doar s-au împrietenit, între ei nefiind vreo legătură amoroasă.

Tânăra de 25 ani din Tighina, a mai anunțat că în momentul actual se află la Los Angeles, unde a început să ia cursuri de actorie. Aceasta a mai mărturisit că speră să ajungă pe marile ecrane în viitorul apropiat și că deja a primit o ofertă de a juca într-un film.

Reamintim că, zvonurile despre idila dintre cei doi tineri vin după ce vineri seara, 21 august, Justin Bieber şi Xenia Deli au fost fotografiaţi de fani ţinându-se de mână într-un club din oraşul american Los Angeles.

Născută în Tighina, Republica Moldova, tânăra moldoveancă a ajuns în SUA prin programul Work and Travel și era chelneriță într-un restaurant când a fost descoperită de un celebru fotograf. Xenia Deli a fost model pentru celebra casă de modă Victoria’s Secret şi a avut contracte substanţiale cu companii de renume, printre care Bare Neccesities, Fredericks şi Beach Bunny. Deli a apărut pe coperta revistei „Sports Illustrated”, FHM, și, de asemenea, a luat parte la o ședință foto pentru Playboy alături de interpretul Bruno Mars.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine