(video) Instagram permite postarea fotografiilor native de tip portret și landscape

Instagram-4
Foto:PC: mashable.com

Platforma Instagram a luat o decizie radicală, joi seara, care a bucurat utilizatorii. Rețeaua socială care are peste 300 de milioane de utilizatori activi a anunțat că renunță la imaginile pătrate. Astfel, de acum în colo, vei putea posta fotografii atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Prin această mișcare, Instagram încearcă să convingă utilizatorii că nu mai au nevoie de alte aplicații de editat imagini, deoarece în prezent una din cinci fotografii sau videouri postate pe platformă nu sunt în format de pătrat. Pentru a avea parte de upgrade, trebuie sa descarci cele mai noi versiuni ale aplicației, din magazinul Google sau Apple.

1-Format-Icon_Square-Default

De asemenea, recent, rețeaua socială a anunțat că permite publicarea pozelor la rezoluție mare, anume 1080 x 1080 pixeli, ceea ce reprezintă o evoluție de la 640 x 640 pixeli.

Instagram a fost lansat în 2010 de Kevin Systrom şi Mike Krieger. În același an a înregistrat un milion de utilizatori. Cei doi creatori ai rețelei de socializare și-au vândut produsul către Facebook în aprilie 2012 pentru un miliard de dolari. La acel moment, Instagram avea peste 100 de milioane de utilizatori activi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine