Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 22 august

fashion
Foto:PC: alphacoders.com

Această sâmbătă îți oferă evenimente culturale și distractive, care-ți vor colora începutul de weekend. Găsește evenimentul potrivit gusturilor tale.

#1. CodeWăy, ora 13:30

August vine cu o nouă oportunitate pentru programatorii din Republica Moldova. De data aceasta, patru iOS developeri ai companiei YOPESO, alături de colegii lor, și-au propus să realizeze o conferință sub numele CodeWăy, în data de 22 august, ora 13:30, la Generator Hub. Mai multe detalii despre eveniment afli pe diez.

 

#2. Water Day | Apă + Distracții, ora 14:00

Dacă vii la #WaterDay vei petrece 8 ore de neuitat. Vei revedea prietenii, vei arunca cu un balon de apă în persoana ce urăști/ iubești. Vei avea acces nelimitat la 20 mii baloane cu apă amplasate pe teritoriu și la cele 10 tone de apă, amplasate în bazine și nu doar. De asemenea, vei asculta muzica celor de la FlashBlood și Miriam. Detalii despre loc și preț vei găsi pe Facebook.

 

#3. UITe Hangout No. 3, ora 15:00

Iubitorii de jocuri de societate vor avea ocazia să joace în Dixit, Hanabi și Mafia. De asemenea, dacă dorești, poți aduce și propriile jocuri de societate. Mai multe detalii despre eveniment afli pe Facebook.

 

#4. Once Upon Again: WH Restart, ora 16:00

Ești invitat să savurezi din atmosfera primitoare creată de echipa White Hole Radio, unde vei avea parte de o expoziție de fotografii și picturi ai artiștilor tineri, dar și al unui concert acustic. Evenimentul va avea loc la Tipografia 5, iar mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. Seri tradiționale la Kozlovna, ora 18:00

În fiecare sâmbătă Kozlovna te invită să cunoști mai multe din veritabilele tradiții cehești. Mai multe detalii despre meniu afli pe pagina de Facebook a localului.

 

#6. Night of Illusion, ora 20:00

Echipa Share Happiness te invită la o seară a iluziei, unde vom viziona împreună filmul „Now you see me: Jaful Perfect”, regizat de Louis Leterrier, avându-i drept protagonişti pe Mark Rufallo, Jesse Eisenberg, Isla Fisher. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#7. No Name Comedy Show, ora 20:00

Echipa No Name Comedy te invită să te distrezi în ultimile zile de vară. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

#diez îți urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine