Evenimentele la care poți să te mai distrezi până la sfârșitul verii

1545816_363344067148069_5929824634667201298_n
Foto:PC: Tumbrl

O veste rea este că au rămas zile numărate până la sfârșitul acestei veri. De aceea, trebuie să ne bucurăm la maxim de fiecare moment liber pe care îl avem.

Toți așteptau cu nerăbdare două festivaluri care trebuiau să aibă loc, dar, din păcate, au fost anulate.

Mai întâi a venit vestea că Festivalul GUSTAR, programat pentru vara acestui an, se amână. Apoi a venit și cea de-a doua noutate tristă, precum că Festivalul Etno-Balcanic, programat pentru sfârșitul lunii august, de asemenea s-a anulat.

În acest context, echipa #diez a selectat o serie de evenimente la care încă poți să te mai distrezi până la sfârșitul acestei veri.

 

#1. Festivalul Strugurelui, ediția a III-a

 

PC: raioncimislia.md

Duminică, 23 august 2015, orașul Cimișlia va găzdui cea de-a treia ediție a „Festivalul Strugurelui”, cu genericul „Măria Sa, strugurele”, de 3 ani, la Cimișlia.

 

#2. Festivalul EcoGastroEtnica, ediția a II-a

 

PC: Facebook/EcoGastroEtnica

Nu pierde, în perioada 28-30 august, festivalul care reunește tradițiile neamului nostru din mai toate domeniile. De data aceasta, evenimentul se va desfășura în valea Răciulei, din raionul Călărași. Acolo vei avea posibilitatea să-ți reamintești de mirosurile și gusturile copilăriei tale, de la tăiatul porcului, până la strânsul la teasc. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#3. Luna Plină Festival

 

PC: Facebook/Luna Plina Festival

Între 28 și 30 august 2015, Festivalul Luna Plină, care se va desfășura în satul Bardar din orașul Ialoveni, invită să ne împrietenim și să trezim dragostea pentru muzică și suflet în armonia naturii. Evenimentul promite muzică bună ce va răsuna de pe trei scene, film, meditație, o zonă de activități recreative și sportive, DJ, artiști locali și internaționali și multă distracție. Totul se desfășoară sub cerul liber. Astfel, vei putea simți totul din plin de dimineață până târziu în noapte. Vezi detalii pe #diez.

 

#4. Andrew Rayel Clubzone Beach Fest

PC: Facebook/Andrew Rayel

În ultima zi de vară, DJ-ul moldovean Andrew Rayel va încinge atmosfera cu un concert în aer liber, care se va desfășura la GOA Territory. Evenimentul la care va evolua faimosul DJ este dedicat celor care nu doresc să-și ia rămas bun de la vară, celor care sunt gata să danseze la apus de soare în ritmul celor mai tari piese ale compatriotului nostru – Andrew Rayel. Găsește mai multe detalii pe #diez.

 

#5. Water Day, ediția a II-a

PC: Facebook/Water Day
PC: Facebook/Water Day

Ia-ți prietenii și mergi sâmbătă, 22 august, în Parcul Dendrariu din Chișinău la o petrecere cu multă apă, spumă, baloane și muzică live. La „Water Day” vei avea posibilitatea să petreci o zi distractivă alături de cei mai buni prieteni. Detalii vezi pe #diez.

 

#6. Live Session cu Vika Mahu în Uptown

11880563_435237253347079_8549451945429857285_n

Victoria Mahu, una dintre cele mai sonore voci pe care le-a avut vreodată trupa „Millenium”, revine acasă. De mulți ani este plecată în Franța, acolo unde a dus-o dragostea, iar acum, mai se pregătește să susțină un recital de cântece la Uptown Cafe. Interpreta va evolua alături de bunul său prieten Igor Buzurniuc, cu care a cântat 4 ani în formația „Millenium” și alături de Andrei Teacă. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

#7. Festivalul Național,Internațional „Valea Prutului – vatra de folclor ”

PC: Facebook/Valea Prutului
PC: Facebook/Valea Prutului

Evenimentul va avea lor între 21 şi 23 august 2015, se va desfăşura în 4 localităţi de pe malul Prutului iar ceremonia de închidere a festivalului va avea loc în or. Cahul. Aflat la prima ediţie, Festivalul Internaţional de Folclor al „Tineretului, Culturii şi Tradiţiei” ”Valea Prutului-vatrâ de folclor” doreşte, pe de-o parte, să promoveze tinerele talente în toate domeniile: folclorul popular naţional si internaţional,  iar pe de altă parte doreşte promovarea multiculturalităţii din zona transfrontalieră. Detalii vezi pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine