Un tânăr va sta 24 ani în detenție pentru că a omorât un bărbat care l-a luat pasager de ocazie

Screenshot_3
Foto:Autoturismul din cauza căruia s-a produs crima, PC: border.gov.md

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Cahul a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru comiterea unui omor intenționat, săvârșit cu deosebită cruzime, și pentru tâlhărie.

Procuratura din Ialoveni a demonstrat prin probe că, în iunie 2014, inculpatul a stopat un automobil pe traseu cu scopul de a se deplasa spre Chișinău. Ajungând în raionul Ialoveni, acestaa solicitat șoferului să oprească mașina. După ce au ieșit ambii din automobil, agresorul i-a aplicat șoferului mai multe lovituri de cuțit, victima decedând pe loc. După ce a săvârșit crima, tânărul inculpat a răpit automobilul victimei, cu care s-a deplasat spre domiciliul său, fiind reținut în aceeași zi de oamenii legii.

Pentru comiterea omorului intenționat și a tâlhăriei, inculpatul a fost condamnat la 24 de ani de detenție. Prin aceeași sentință, instanța a dispus încasarea de la inculpat în folosul succesorilor părții vătămate a sumei de 50 de mii de lei drept prejudiciu material cauzat prin infracțiune.

Reamintim că incidentul a avut loc vineri, 13 iunie, în apropierea satului Sociteni, Ialoveni. Mai multe detalii puteți citi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine