Spune tare ce crezi la Tribuna Gândurilor Bune, ce va fi instalată la Chișinău

IMG_4056
Foto:Tribuna Gândurilor Bune în 2014. PC: #diez

Pe data de 13 august, joi, începând cu ora 10 dimineața, Chișinăul va fi colorat de multe cuvinte frumoase! Pentru că atunci se va da startul celei de-a treia ediții a proiectului „Tribuna Gândurilor Bune”.

„Ideea nu trebuie să fie complicată pentru a avea impact”, consideră organizatorii. În centrul capitalei, pe aleea dintre Arcul de Triumf și strada Alexandru Pușkin, va fi amplasată o tribună și un megafon, iar orice trecător curios și cu inima deschisă se va putea apropia pentru ca să transmită o vorbă bună, să ureze o zi minunată tuturor, să-și salute prietenii și orașul. Evenimentul din Chișinău va încânta trecătorii și participanții atât prin mesajele frumoase transmise de oameni, cât și prin muzică live.

Noutatea celei de-a treia ediții a proiectului este că organizatorii vor să transmită gânduri bune și mai multor moldoveni, nu doar chișinăuienilor, așa că au călătorit cu tribuna și megafonul în orașele Hâncești și Fălești, în zilele de 3 și 7 august. În Hâncești i-a găzduit scuarul „Mihai Eminescu”, iar în Fălești – scuarul de lângă Havuzul Orășenesc de pe strada Ștefan cel Mare.

 

Tribuna Gândurilor Bune în 2014. PC: #diez

Organizatorii își propun să ofere tuturor provocarea și oportunitatea de a vorbi în public și de a trece peste această „mare” frică. Totodată, aceștia își doresc să dea glas bunătății din oameni și să le pună un zâmbet pe fața celor care, trecând pe acolo, vor auzi o vorbă bună spusă tare!

Proiectul este inspirat dintr-o serie de evenimente similare care au fost organizate în mai multe orașe ale lumii, în special în campusuri universitare, cu titlul de „Say Something Nice”. Ideea a fost importată și adaptată specificului moldav cu un bonus de decorații jucăușe, stickere și interacțiune directă cu participanții.

Fragmente din prima ediție a evenimentului organizat în Chișinău anul trecut pot fi urmărite în video-ul oficial post-eveniment și într-un articol pe #diez.

 

Tribuna Gândurilor Bune în 2014. PC: #diez

Organizatorii acestui proiect sunt patru membri ai Clubului Oratorilor – Cătălina Guțul, Felicia Crețu, Dumitru Lopușneac și Vlaicu Motrescu, cu suportul financiar al companiei Î.C.S. Gas Natural Fenosa S.A.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine