(video) Tinerii muzicieni au cântat la Acoustic Night la Strășeni

11781736_417666838421483_8005812901866393829_n
Foto:PC: Facebook/Isac Vera

Formația rock Flash Blood, participantă la concursul POT Muzic, a organizat un Acoustic Night la Strășeni, unde tinerii muzicieni au participat în cadrul unui program cultural pentru localnici.

În program au evoluat: trupa FlashBlood, Doina Coșolan, Adrian Croitor, Mihaela Tataru, Cristi Lahmanciuc, Victoria Marola, Anastasia Gurschi, Dimcik Roșca, Anny Kornesku, Dragoș Donică și Dumitraș Postolachi.

„Acoustic Night a fost așa cum ne-am așteptat”, a afirmat solistul trupei Flash Blood, Andrei. „Sunt mulți tineri, prieteni de-ai noștri. E o seară frumoasă. Drept generic a fost Anti Plictis și sper că nimeni de aici nu se plictisește”, a menționat acesta în cadrul evenimentului.

Concertul a fost organizat de către aceștia din dorința de a promova tinerele talente și de a oferi locuitorilor Strășeniului o seară muzicală frumoasă. „Ne-am dorit foarte mult să organizăm ceva în Strășeni pentru lumea de aici. Iubim foarte mult acest oraș.”

Tinerii au fost susținuți de Consiliul raional, Primăria Strășeni, Școala de Arte, de prietenii lor din proiectul POT Music, dar și de alte persoane interesate de muzică.

Iată un rezumat video despre cum a avut loc evenimentul:

Și iată câteva poze de la eveniment:

 

PC: Facebook/Isac Vera
PC: Facebook/Isac Vera
PC: Facebook/Isac Vera
PC: Facebook/Isac Vera
PC: Facebook/Isac Vera
PC: Facebook/Isac Vera

Mai multe poți descoperi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine