(foto, video) Chișinău Youth Orchestra a participat la un festival internațional din Germania

11796307_954823831207520_3109555890601000579_n
Foto:PC: Mario Zgoll

Echipa tinerilor muzicieni Chișinău Youth Orchestra a participat la unul din cele mai importante festivaluri de muzică clasică din Europa, la festivalul de muzică clasică Kultursommer Nordhessen din orașul Kassel, Germania.

„S-a încheiat cu bine și prima noastră prestație pe o scenă internațională și nu oriunde, ci la festivalul Kultursommer Nordhessen”, au afirmat tinerii.

Echipa a scris pe contul său de Facebook: „Este o zi importantă pentru noi, prima apariție a Orchestrei Naționale de Tineret a Moldovei în cadrul Festivalului Kultursommer Nordhessen din Kassel, Germania. Cei 71 de tineri muzicieni din Moldova, România, Ucraina, Elveția și Germania vor fi audiați de 1.500 de spectatori în renumita Stadhalle Kassel. Dirijor principal: Gabriel Bebeselea, solist: Ilian Garnetz”.

Mai jos puteți vedea un video  în care se observă cum Chișinău Youth Orchestra încântă publicul german, interpretând Rapsodia pe teme moldovenești de Mieczysław Weinberg. „Nu am văzut o astfel de reacție a publicului în cei 25 de ani ai festivalului”, a zis Margit Schumann, Manager Kultursommer Nordhessen.

 

 

Rapsodia pe Teme Moldovenești interepretată de Chișinău Youth Orchestra Chișinău Youth Orchestra încântă publicul german la Festivalul Kultursommer Nordhessen, interpretând Rapsodia pe teme moldovenești de Mieczysław Weinberg.„Nu am văzut o astfel de reacție a publicului în cei 25 de ani ai festivalului” Margit Schumann, Manager Kultursommer Nordhessen

Posted by Chişinău Youth Orchestra on 3 August 2015

 

Iată câteva poze de la concert:

 

PC: Mario Zgoll
PC: Mario Zgoll
PC: Mario Zgoll
PC: Mario Zgoll
PC: Mario Zgoll
PC: Mario Zgoll
PC: Mario Zgoll
PC: Mario Zgoll
PC: Mario Zgoll
PC: Mario Zgoll
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine